← Terug naar categorie Filtratie, scheiding en magnetische scheiding

Zorg voor kwalitatief goede drinkwatervoorziening met mobiele filtratie-eenheden

mobiele filtratie-eenheden

Amazon Filters heeft een case study gepubliceerd waarin de ontwikkeling en levering van een op maat gemaakt ingesloten mobiel filtersysteem voor een grote gemeentelijke leverancier wordt beschreven om de kwaliteit van hun drinkwatervoorziening te waarborgen.

In tijden van milieustress, zoals lange perioden van warm weer of zware regenval, hebben boorgaten een verhoogd risico op het produceren van water met hoge troebelheid. Om de kans te elimineren dat water onder de norm huizenbezitters bereikt en om significante boetes en negatieve publiciteit als gevolg van een dergelijk scenario te vermijden, zocht de gemeentelijke waterleverancier naar een filtratieoplossing die kon worden geïntegreerd met hun bestaande leidingen.

Na zorgvuldige beoordeling van mogelijke oplossingen koos het gemeentelijke watervoorzieningsbedrijf een op maat gemaakte oplossing voor boorgatwaterzuivering met behulp van Amazon Filters DWI-verordening 31-conforme SupaSpun II-filtratietechnologie.

Een van de belangrijkste problemen bij de boorgatlocaties was de beperkte toegankelijkheid en fysieke ruimte. Dientengevolge waren standaard standaardfiltersystemen niet mogelijk. Amazon Filters op maat gemaakte oplossing was om compacte, maar volledig functionele ingesloten mobiele filtratie-eenheden te ontwerpen die ooit ter plekke eenvoudig op het systeem konden worden aangesloten en onmiddellijk werden gebruikt om de kwaliteit van een watervoedingsbehoefte van 1.5 - 5 miljoen liter per dag te behandelen en te waarborgen .

Om voldoende waterkering te bieden om de waterkwaliteit op negen boorputlocaties te garanderen - Amazon Filters kreeg de opdracht om vier gesloten mobiele filtratie-eenheden met onderling verbindend leidingwerk en isolatiekleppen te leveren. De behuizingen voor deze ingesloten filtratie-eenheden zijn ontworpen om 40-inch SupraSpun II R31-patronen te nemen en werden ook uitgerust met interne verlichting en verwarming om de veiligheid en het gemak te waarborgen wanneer ze op locatie worden gebruikt en de engineering die nodig is om het systeem te installeren te minimaliseren.

Voor een exemplaar van deze case study of voor meer informatie over DWI-regelgeving 31-conforme SupaSpun II-filtratietechnologie om de kwaliteit van uw watervoorziening te beschermen, neemt u contact op met Amazon Filters op + 44- (0) 1276-670600 / [Email protected].

www.amazonfilters.com

Amazon Filters Ltd

Handtekening: Brons lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.