← Terug naar categorie Pumps

WMFTG biedt een optimale manier om slangmateriaal aan gepompte vloeistoffen aan te passen

NR en NR Endurance sample pack foto 2 [4]

Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG) biedt nu een unieke manier om Bredel-slangmateriaal aan te passen aan de werkelijke vloeistof die wordt gepompt, een activiteit die, indien correct uitgevoerd, aantoonbaar de kosten verlaagt. WMFTG heeft vijf nieuwe slangmateriaal-onderdompelingsmonsterpakketten beschikbaar gesteld voor Bredel- en APEX-pompgebruikers, een beweging waarvan wordt gedacht dat dit de eerste in de branche is.

Geoptimaliseerde levensduur en efficiëntie van de pomp hangt af van het selecteren van het juiste slangmateriaal in zware toepassingen voor vloeistofbehandeling. Het aanpassen van het peristaltische slangmateriaal aan de verpompte vloeistof kan de uitvaltijd verminderen, productiekosten verlagen en energie besparen bij pompwerkzaamheden waarbij viskeuze en schurende vloeistoffen zijn betrokken.

Bredel pompgebruikers kunnen nu het juiste chemisch compatibele slangmateriaal kiezen, wat een lange levensduur van de slang, herhaalbare stroomsnelheden en een grotere bedrijfstijd in hun proces garandeert.

Elke Bredel-slang heeft een nauwkeurig bewerkte buitenzijde van natuurrubber, met tussenliggende samengestelde lagen, verbonden door meerdere versterkingen in nylonkoord om kracht en flexibiliteit toe te voegen. Het is echter het belangrijke binnenslangmateriaal dat moet worden geselecteerd om aan te passen aan de vloeistof. Bredel materialen met slangdoorvoer omvatten NR, NR Endurance, EPDM, NBR / NBR voor voedsel, F-NBR en CSM, en elk heeft zijn eigen attributen voor slijtvastheid, samen met verschillende geschiktheid voor oliën en vetten, zuren, alcoholen, sterk oxiderende producten en vele andere stoffen.

WMFTG-monsterpakketten bevatten complete gegevens over het slangmateriaal, inclusief temperatuurbestendigheid, evenals instructies voor onderdompelingstests.

De pakketten vormen een volgende stap om de sterke punten van het Bredel slangenpompassortiment en WMFTG's gegarandeerde ondersteuning voor klanten in elke fase van de pomp- en slangselectie in de milieu-, voedingsmiddelen- en drankenindustrie, chemische industrie, mijnbouw en andere procesindustrieën te versterken.

www.wmftg.com

Watson-Marlow Fluid Technology Group

Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG) is de wereldleider in nis peristaltische pompen en bijbehorende vloeistofpadtechnologieën voor de voedings-, farmaceutische, chemische en milieu-industrie

Handtekening: Platina-lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link