← Terug naar evenementencategorie

Webinars voor industriële inspectie in de lucht in november

industria inspectie webinars

FLIR Systems zal twee nieuwe webinars uitzenden voor professionals die geïnteresseerd zijn in het gebruik van warmtebeeldcamera's voor lekdetectie en onderzoek naar industriële installaties.

De eerste zal worden uitgezonden op 4th November 2019 'Een oplossing voor gasonderhoudsproblemen' die zal aanpakken hoe de olie- en gasindustrie wordt geconfronteerd met een breed scala aan uitdagingen, van pijpstoringen en uitval van apparatuur tot onzichtbare gaslekken. De gastheren - Steve Beynon en Andy Baker van FLIR Systems zullen beschrijven hoe de FLIR GF77 OGI-camera enkele van deze uitdagingen waarmee de olie- en gasindustrie wordt geconfronteerd, kan oplossen, waardoor bedrijven miljoenen dollars kunnen besparen op financiële, product- en apparatuurverliezen.

Het tweede webinar wordt uitgezonden op 11th November 2019 'Precision and Efficiency Discovered'. John Reynolds van FLIR Systems bespreekt de vele voordelen die de nieuwe T860 warmtebeeldcamera biedt voor technici die belast zijn met het inspecteren van onderstationcomponenten, productieapparatuur of elektromechanische installaties.

Deelnemers aan deze beide informatieve 45-minuten webinars hebben de mogelijkheid om de hosts aan het einde van hun presentatie te ondervragen in een open Q & A-sessie.

Voor meer informatie of om u aan te melden voor deelname aan deze gratis webinars van FLIR Systems bezoekt u hier voor het gf770 webinar or hier voor het FLIR 860 webinar.

FLIR Commercial Systems

Wij ontwerpen, produceren en Market Thermal Imaging Infrared Camera

Handtekening: Gouden lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link