← Terug naar categorie Inspectie en zichtsystemen

Vooruitgang in webinar voor thermische beelddetectietechnologie

webinar voor thermische beeldvorming

FLIR Systems heeft een nieuw gratis webinar aangekondigd voor wetenschappers en ingenieurs die geïnteresseerd zijn in het gebruik van warmtebeeldcamera's voor onderzoeks- en ontwikkelingstoepassingen.

Warmtebeeldcamera's die werken in het traditionele middengolf-IR-spectrum (MWIR) hebben traditioneel het O & O-toepassingsveld gedomineerd vanwege hun hoge gevoeligheid, hoge snelheid en relatief lagere kosten in vergelijking met de gekoelde alternatieven met lange golflengte IR (LWIR) die vaak worden gebruikt door militaire R & D-professionals.

De recente ontwikkeling en introductie van nieuwe Type II Strained Layer Superlattice (SLS) LWIR-detectoren heeft nieuwe toepassingen opgeleverd die aanzienlijke vooruitgang mogelijk hebben gemaakt in thermische beeldvorming, in termen van temperatuurbereik, uniformiteit en snelheid.

Sluit je aan bij Nigel Peart van FLIR Systems op maandag 18th November 2019 voor een webinar waar je meer te weten komt over de voordelen van LWIR SLS thermische camera's en hun gebruik bij het oplossen van echte R & D-problemen. Deelnemers krijgen ook de kans om vragen te stellen in een open forumsessie.

Voor meer informatie over of aanmelden voor het webinar 'De voordelen van (LWIR) SLS thermische camera's voor R & D-toepassingen' bezoek hier

FLIR Commercial Systems

Wij ontwerpen, produceren en Market Thermal Imaging Infrared Camera

Handtekening: Gouden lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link