← Terug naar de categorie Weegsystemen en apparatuur

Video-serie laat zien hoe eenvoudig weegmodule-integratie kan zijn

METTLER TOLEDO, WMS weegmodules

METTLER TOLEDO heeft onlangs een videoserie over weegtechnologie op maat voor fabrikanten van machines en instrumenten uitgebracht. Ze laten zien hoe weegcomponenten eenvoudig in hun apparaten kunnen worden geïntegreerd. De video's laten zien hoe modularisatie uiteindelijk fabrikanten tijd en geld bespaart en hoofdpijn tijdens de installatie voorkomt.

Elke korte video helpt potentiële gebruikers visualiseren hoe METTLER TOLEDO de modulariseringsstrategie van fabrikanten ondersteunt door zowel standaardisatie als flexibiliteit te bieden. Deze aanpak lost een algemeen dilemma voor fabrikanten van machines en instrumenten op. Veel van hun klanten hebben een beperkt budget, maar hebben op maat gemaakte oplossingen nodig. De meeste fabrikanten lossen dit probleem op door gestandaardiseerde modules te ontwerpen die worden gebruikt om oplossingen op maat te bouwen. METTLER TOLEDO biedt standaardisatie met de flexibiliteit die gebruikers nodig hebben, en dat allemaal zonder het budget dat nodig is voor maatwerkoplossingen.

Uit de nieuwe videoserie blijkt dat deze drie METTLER TOLEDO-weegcomponenten voor machine- en instrumentbouwers zijn ontworpen met het oog op een eenvoudige integratie en installatie. WMS-weegmodules met hoge resolutie zijn compact en bieden nieuwe oplossingen voor op gewicht gebaseerde vulling en volledigheidscontrole. De veelzijdige IND131-331 gewichtszender / terminal onderhandelt over milieueffecten met zijn speciale behuizingen voor verschillende toepassingen. Ten slotte zijn de compressiemeetmodules van PinMount voor tanks, trechters, silo's en transportbanden veilig, economisch en eenvoudig te installeren.

Bekijk de video's voor meer informatie over de flexibiliteit van de weegcomponenten van METTLER TOLEDO op www.mt.com/ind-eoi-video.

Contact

Melissa Braithwaite
METTLER TOLEDO
614-841-7348
[Email protected]

Mettler-Toledo BV

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.