← Terug naar categorie Filtratie, scheiding en magnetische scheiding

Trillende schermafscheiders voor op acryl gebaseerde producten

Lucite

De productie van polymeerparels bij Lucite International Ltd. wordt verhoogd met de installatie van trilscheiders

Lucite International Group Ltd., beter bekend als Lucite, maakt deel uit van de Mitsubishi Chemical Corporation en is een wereldleider in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van producten op basis van acryl. Op de productielocatie Newton Aycliffe, VK, produceert Lucite een aantal speciale polymeren en harsen en andere producten op basis van acryl, specifiek ontworpen en ontwikkeld voor de unieke behoeften van haar klanten.

Lucite had onlangs een nieuwe drooginstallatie geïnstalleerd in een van zijn productielijnen voor polymeerparels en streefde naar een upgrade van het zeefproces. De vorige apparatuur, een traditionele, op een veer gemonteerde afscheider, kon niet langer voldoen aan de productiecapaciteit die nodig is voor de opgewaardeerde lijn. Daarom was een hoogwaardige oplossing essentieel om aan de vereiste doorvoersnelheden te voldoen en om de nauwkeurigheid van de lijm en de consistentie van de polymeerparels te garanderen.

Na overleg met Russell Finex werd besloten een 48 ”Finex Separator uitgerust met een Russell Vibrasonic® Deblinding System zou de ideale oplossing zijn voor het sorteren van de polymeerparels. Deze revolutionaire vibrerende scheider is ontworpen om hoge capaciteit, nauwkeurige sortering van maximaal vijf fracties van poeders en korrels in één bewerking te leveren, en voldeed comfortabel aan de vereiste productiecapaciteit van Lucite.

Op de locatie Newton Aycliffe van Lucite heeft het bedrijf ook aanvullende Russell Finex-scheidingsapparatuur, waaronder verschillende zelfreinigende vloeistoffilters om de kwaliteit en consistentie van vloeibare lijmharsen op een afzonderlijke productielijn.

Russell Finex heeft 85 jaar ervaring in het helpen van bedrijven in de chemische industrie. Neem vandaag nog contact op met Russell Finex om te zien hoe onze machines in uw verwerkingslijn passen.

Russell Finex Ltd

Handtekening: Zilveren lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link