← Terug naar categorie Verwarming, koeling en drogen

Verbeter de stoomkwaliteit met de nieuwe HACCP-gids

HACCP-handleiding
  • Fabrikanten van voedingsmiddelen en dranken nemen niet altijd stoom op in hun HACCP
  • Uw snelstartgids voor het opnemen van uw stoomsysteem in uw HACCP-gegevens bevat zeven stappen om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van uw eindproduct te allen tijde wordt bereikt
  • Guide benadrukt het belang van het testen van stoom als ingrediënt, net als elk ander

Degenen die zich bezighouden met kwaliteit in de voedings- en drankenindustrie, zijn al bekend met het concept van Hazard Analysis Critical Control Points (HACCP), hoewel velen minder bekend zullen zijn met het opnemen van stoom in hun HACCP-aanpak. De lancering van de nieuwe gids is bedoeld om een ​​stapsgewijs proces te bieden om facilitair managers te helpen de kwaliteit van hun eindproduct te allen tijde te bereiken door stoom op te nemen in HACCP.

Geschreven door Francisco Pedrosa, regionale schone stoomspecialist bij Spirax Sarco, wil de nieuwe snelstartgids een helpende hand bieden aan operators in de voedings- en drankenindustrie om hun HACCP inzichtelijk te maken en stoom toe te voegen.

Uw snelstartgids voor het opnemen van uw stoomsysteem in uw HACCP biedt zeven gemakkelijk te volgen stappen voor operators om het overzien van stoom te beëindigen binnen HACCP-gebaseerde benaderingen. Stappen omvatten: het identificeren van kritieke controlepunten, het creëren van monitoringprocessen en het definiëren van verificatieprocedures, onder andere.

"Door hun stoomsysteem op te nemen in een HACCP, kunnen fabrieksbeheerders de kwaliteit van de uitvoer van hun planten beter behouden en meer vertrouwen krijgen."Zegt Francisco.

"Deze gids is bedoeld om deze operators te helpen ervoor te zorgen dat de kwaliteit van hun eindproduct altijd wordt bereikt - waardoor de kosten voor afval en energie dalen. "

"Al te vaak spreek ik met fabrieksexploitanten in voedselverwerkende bedrijven die weten dat ze stoom moeten opnemen in hun HACCP-aanpak, maar niet over de kennis beschikken om dat te doen. Ik hoop dat deze gids zal helpen de waarschijnlijkheid van fysieke, chemische en biologische gevaren in de voedselindustrie te verminderen en een productiesector te creëren die het proactieve beheer van stoomkwaliteit en voedselveiligheid centraal stelt ".

Om te zien hoe u de stoomkwaliteit kunt verbeteren, downloadt u de snelstartgids hier: sxscom.uk/HACCPQuickStartGuide

Spirax Sarco

Spirax Sarco is een toonaangevende leverancier van oplossingen voor stoom en thermische energie met het hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk

Handtekening: Gouden lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.