← Terug naar Sensors categorie

Variohm EuroSensor's Euro-CMRT Micro-schroefdraadhoeksensor

eurosensor euro cmrt

Kleinste model nu gelanceerd voor nieuwe miniatuur programmeerbare Hall Effect hoeksensor bereik: Variohm EuroSensor's Euro-CMRT micro schroefdraad hoeksensor biedt uitgebreide optie en maatwerk selectie

Met een verkleinde 10 mm diameter behuizing, M8 schroefdraadbevestiging en een 3.175 mm diameter platte flensas, breiden de nieuwe Euro-CMRT serie Hall Effect hoeksensoren van Variohm EuroSensor zijn recent gelanceerde CMRx assortiment van miniatuur programmeerbare contactloze sensoren uit.

De duurzame en robuuste CMRT-serie heeft een IP68-classificatie en is met name gericht op langetermijn, hoge plichtscyclus nauwkeurige hoekmetingstaken waar de ruimte een premium is of waar de ontwerpflexibiliteit eenvoudige mechanische en elektrische aanpassing mogelijk maakt om exact aan de eisen van de klant te voldoen .

Een keuze uit een enkele of dubbele redundante uitgang, met CW- of CCW-richting, omvat ratiometrische of PWM-signaalniveaus van een industriële standaard 5 VDC-ingang.

De Hall Effect-sensortechnologie van Variohm is aangepast en verbeterd tijdens vele iteraties van hoekhoeksensoren en is goed bewezen voor gebruik in zware positieterugkoppelingstoepassingen, waaronder motorsport, industriële automatisering, landbouwvoertuigen en bouwmachines.

En nu is de nieuwe Euro-CMRT-serie beschikbaar in de kleinste pakketgrootte tot nu toe. De M8-montage en de kleine envelop zullen de montage in de kleinste ruimtes vergemakkelijken en aangepaste flensaanpassingen mogelijk maken voor nauwsluitende vervangingen voor producten van concurrenten en applicatie-upgrades voor bestaande Variohm-toepassingen.

De hoogwaardige geanodiseerde aluminiumbehuizing ondersteunt de 316 roestvrijstalen as in een duurzaam lager van fosforbrons en zonder sensorcontact, een lange levensduur - meer dan 50 miljoen bewegingen - is gespecificeerd. Een trillingsklasse die voldoet aan IEC 600068-2-6 en temperatuurbereik van -40 ° C tot + 125 ° C, met kortstondige werking tot 150 ° C, zorgt verder voor prestaties voor de meest veeleisende omgevingen.

De Euro-CMRT vormt een aanvulling op de nieuwe 18 mm PCD-flensmontage Euro-CMRS en het puck-and-magnet ontwerp van de Euro-CMRK. Dankzij hun innovatieve en modulaire ontwerp, met ingekapselde sensorelektronica, beschikken alle producten uit de Euro-CMRx-serie over dezelfde indrukwekkende milieu- en elektrische specificaties met onafhankelijke lineariteit tot 0.5% van elk signaalbereik en programmeerbare hoeken van 30â ° tot 360â ° in 1â ° stappen.

Elektrische aansluiting voor de 3-draad enkelkanaals en 6-draad tweekanaalsversies is een 500 mm lange Raychem 55-kabel met connectoren en andere opties op aanvraag. Over de hele reeks CMRx-microsensoren, terwijl de afmetingen de kleinste zijn die momenteel beschikbaar zijn, biedt het modulaire ontwerp eenvoudige mechanische en elektrische aanpassingen. Deze schaalbaarheid helpt ervoor te zorgen dat de installatievereisten van de klant zowel op elkaar zijn afgestemd als vereenvoudigd.

Het Euro-CMRx-assortiment wordt geproduceerd in Variohm's ISO 9001: 2015 kwaliteitsgecertificeerde Britse productiefaciliteit samen met vele andere precisiesensorcomponenten en meetsubsystemen voor positie-, kracht-, druk-, belasting- en temperatuurmeting. Variohm is ook een distributeur voor verschillende andere toonaangevende leveranciers van sensorcomponenten, evenals een supply chain-partner voor grote fabrikanten.

De specialist biedt complete verkoop- en applicatieondersteuning in zijn uitgebreide reeks sensortechnologieën voor veeleisende meettoepassingen in de industrie, bouw, landbouw, motorsport, onderzoek en meer.

A nieuwe datasheet is beschikbaar voor de Euro-CMRT, samen met volledige specificatiegegevens voor de nieuwe Euro-CMRx-reeks aanpasbare Hall Effect contactloze sensormodellen op de Variohm EuroSensor-website.

De applicatie-ingenieurs van Variohm EuroSensor staan ​​klaar om de eisen van de klant te bespreken en technische ondersteuning te bieden, van ontwikkeling tot ondersteuning na verkoop.

Variohm Eurosensor Ltd

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link