← Terug naar categorie Flowmeting en -regeling

Ultrasone debietmeter voor procesmeting en bewaking

ultrasone flowmeter

Met behulp van de gepatenteerde ultrasone stromingsmetertechnologie, die hem in staat stelt om nauwkeurig te werken over brede stroombereiken, bevat het proces Atrato van Titan Enterprises een geavanceerd signaalverwerkingssysteem waarmee zowel viskeuze als niet-viskeuze vloeistoffen kunnen worden gedoseerd.

De Process Atrato is een compacte flowmeter die is ontworpen om een ​​snelle responstijd, een hoge gevoeligheid en een grote stroombereik lineariteit te bieden - alles in een IP65 (NEMA 4X) behuizing. Zonder bewegende delen is de uiterst betrouwbare Process Atrato-flowmeter een kostenbesparend apparaat voor ingenieurs die de stroming van vloeistoffen in industriële processen willen monitoren.

Kenmerken van de Process Atrato omvatten een IP65 verzegelde behuizing, twee frequentie-uitgangen van PNP en NPN, twee meerkleurige LED-lampjes (voor pulsuitgangen, voedingsstoringen en signaalsterkte), en standaard M12 vierpolige sensorconnector voor elektrische verbindingen.

De compacte Process Atrato is geschikt voor gebruik tot 65 ° C en 20Bar, en is beschikbaar in 4-modellen die werken met een flowbereik van 2ml / min tot 15 liter / min, met een nauwkeurigheid van ± 1% over het hele stroombereik. Elk proces Atrato is gekalibreerd met een vooraf ingestelde 'K'-factor, zodat alle meters van hetzelfde stroombereik volledig uitwisselbaar zijn en de assemblage- en instellingsprocedures voor OEM-fabrikanten die de flowmeter willen integreren in hun proces- en regelopstelling vereenvoudigen.

Voor meer informatie kunt u bezoek hier of neem contact op Titan Bedrijven op + 44-1935-812790 / [Email protected].

Titan Enterprises Limited

Fabrikant van high performance off-the-shelf en op maat gemaakte debietmeter systemen

Handtekening: Gouden lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via