← Terug naar categorie Flowmeting en -regeling

Ultrasone flowmeters helpen de productiekosten van geneesmiddelen te verlagen

ultrasone flowmeters

Titan Enterprises meldt dat haar ultrasone inline flowmeters Atrato en MetraFlow door geneesmiddelenfabrikanten worden gebruikt om de productie te stroomlijnen en de kosten te verlagen. Deze apparaten meten de stroomsnelheid van een vloeistof met buitengewone nauwkeurigheid, waardoor geneesmiddelenfabrikanten kleine details kunnen controleren die een groot verschil maken tijdens de productie.

Productie van farmaceutische geneesmiddelen vormt een moeilijke uitdaging voor procesinstrumentatie die wordt gebruikt om het proces te bewaken en te optimaliseren. Gewoonlijk vereisen geneesmiddelenproductieprocessen apparaten die bestand zijn tegen lage stroomsnelheden en zijn geconstrueerd uit ultrazuivere materialen om hygiënische, steriele en hygiënische omstandigheden te handhaven.

Het Atrato-assortiment inline debietmeters met laag debiet maakt gebruik van gepatenteerde ultrasone technologie, waardoor het met een uitstekende nauwkeurigheid kan werken over een zeer breed debietbereik (0.002 tot 20 liter / minuut). De robuuste, schone boringconstructie maakt de Atrato ideaal voor bijna elke toepassing met een laag debiet. Verschillende modellen van dit niet-invasieve debietmeetapparaat zijn beschikbaar voor het meten van vloeistofstroom van -10 ° C tot + 110 ° C en drukken tot 30 bar (435 psi).

De Metraflow ultrasone flowmeter is ontworpen voor klanten met toepassingen die problemen met de vloeistofcompatibiliteit veroorzaken. Met behulp van gepatenteerde ultrasone technologie, met een enkele ongebroken PFA-meetbuis, kan de MetraFlow betrouwbaar werken met uitstekende nauwkeurigheid over stroombereiken van 20 tot 5000 ml / min, met een uitstekende turndown van 50: 1; herhaalbaarheid (+/– 0.1%); lineariteit en een leesnauwkeurigheid beter dan +/– 0.5% volledige schaal.

Ga voor meer informatie naar de Atrato bereik of de Metraflow ultrasone flowmeter of neem contact op Titan Bedrijven op + 44-1935-812790 / [Email protected].

Titan Enterprises Limited

Fabrikant van high performance off-the-shelf en op maat gemaakte debietmeter systemen

Handtekening: Gouden lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link