← Terug naar categorie Flowmeting en -regeling

VK Zelf ontwikkelde en gefabriceerde DP Flow-oplossingen

DP-stroomapparaten

Endress + Hauser ontwerpt en produceert al meer dan 20 jaar DP-stroomapparatuur in het Verenigd Koninkrijk en de productiefaciliteit van het bedrijf in Manchester wordt genoemd in de Shell Enterprise Framework Agreement. Het Britse productiecentrum is nu gekozen om primaire DP-stroomelementen te leveren aan bedrijven van Endress + Hauser Group over de hele wereld.

Venturimeters, Pitot-buizen, kegelmeters, openingplaten, wigmeters - allemaal gemaakt door Endress + Hauser in Manchester in overeenstemming met ISO 5167. Ze leveren ook zenders en accessoires, allemaal perfect afgestemd op hun toepassing.

Gevestigd en ervaren

De ruime ervaring van het engineeringteam is erkend door de Endress + Hauser Group, die het VK heeft geselecteerd om alle primaire DP-stroomelementen te produceren. Tientallen jaren ervaring in DP-flow heeft Endress + Hauser ook het vertrouwen verdiend van enkele spraakmakende klanten.

DP-stroom primaire elementen

'De Shell Enterprise Framework Agreement bepaalt dat Venturi flowmeters met drukverschil afkomstig moeten zijn van het Endress + Hauser UK Centre of Competence', legt David Knight uit, Product Marketing Manager voor temperatuur en DP-stroom. 'We hebben een bewezen staat van dienst in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige primaire stroomelementen.'

Bel 0161 286 5050 voor meer informatie over de DP-stroomoplossingen van Endress + Hauser of ga naar www.uk.endress.com/uk

Endress + Hauser BV

Endress + Hauser is een wereldleider in het leveren van meetinstrumenten, diensten en oplossingen voor industriële procestechniek.

Handtekening: Gouden lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link