← Terug naar categorie Analysers en laboratoriumapparatuur

Transportable CEMS can be hired

FTIR gas Continuous Emissions Monitoring System

The MCERTS approved Gasmet DX4000 transportable FTIR gas Continuous Emissions Monitoring System is available for hire from Quantitech.

In staat om meerdere gassen tegelijkertijd te bewaken, zelfs bij emissies die heet, corrosief en veel vocht bevatten, is de DX4000 ideaal voor een breed scala aan gasanalysetoepassingen. Quantitech "s Dr Andrew Hobson zegt:" De DX4000 is populair om te huren vanwege de draagbaarheid en flexibiliteit; het heeft dezelfde mogelijkheden als een op een rek gemonteerde CEMS, maar biedt gebruikers de mogelijkheid om bijna elk gas op meerdere locaties te meten, zodat het kan worden gebruikt voor het verifiëren van vaste CEMS en voor onderzoek en onderzoekswerkzaamheden. Het wordt ook vaak ingehuurd als klanten "probeer voordat ze kopen". "

De DX4000 is meestal ingesteld om H2O, CO2, CO, NO, NO2, N2O, SO2, NH3, CH4, HCl, HF en een verscheidenheid aan verschillende VOC's te meten, maar er kunnen extra gassen worden toegevoegd zonder dat er hardware wordt gewijzigd. Gebruiksvriendelijke Calcmet ™ -software wordt bij de analyser geleverd en de resultaten kunnen worden weergegeven in ppm, mg / Nm3 of Vol-%. Alle meetgegevens en spectra kunnen worden opgeslagen voor latere analyse.

Further information is available at;

Quantitech Ltd
Business Center Twente
Oude Wolverton Road
Leeds
MK12 5NP
t. 01908 227722
f. 01908 227733
E-mail [Email protected]
Website: www.quantitech.co.uk

Quantitech

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.