← Terug naar categorie Nieuws & evenementen

Three's Company At EIS Spring Show Presenting The Latest Measurement Solutions

bk verbinden

Brüel & Kjær, HBM en Prenscia werken samen voor EIS Instrumentation 2019

Bezoekers van de jaarlijkse instrumentatieconferentie van de Engineering Society (EIS), zullen uit de eerste hand een blik werpen op de gecombineerde kracht van de nieuwste meetoplossingen van Brüel & Kjær, HBM en Prenscia.

Tijdens de show, die plaatsvindt op 2nd april op Silverstone, zullen technische experts van de drie bedrijven tools tentoonstellen zoals Brüel & Kjær's gebruikersgerichte, geluids- en trillingsanalysesoftware - BK Connect.

Ontworpen op basis van de behoeften en taken van ingenieurs - met name hun workflow - is het platform van BK Connect geschikt voor gebruik in veel verschillende industrieën, zoals lucht- en ruimtevaart, de automobielindustrie en de medische sector. BK Connect integreert volledig met Brüel & Kjær's toonaangevende LAN-XI-acquisitiehardware, om een ​​uitgebreide reeks tools voor metingen en gegevensverwerking te bieden. Het melds naadloos in op maat gemaakte workflows, over een breed scala aan technische scenario's; van repetitieve, gestandaardiseerde tests tot complexe onderzoeken voor probleemoplossing.

Test-, meet- en weegtechnologiespecialist, HBM demonstreert zijn transducers die zijn ontworpen voor het berekenen van koppel, kracht, druk, belasting, verplaatsing en gewicht - plus een reeks geavanceerde data-acquisitie (DAQ) -systemen en bijbehorende software.

Gemaakt voor het testen van stressmetingen in structuren, machines en ruimtevaarttoepassingen, deze gereedschappen zijn ideaal voor een reeks industrieën, waaronder de automobiel-, scheepsbouw-, landbouw-, chemische, farmaceutische en voedselproductie.

Duurzaamheidssoftware-experts, HBM Prenscia zal tijdens het evenement de nieuwste functionaliteit van haar volledige assortiment demonstreren. nCode-software biedt test- en CAE-technici de mogelijkheid gegevens in beslissingen om te zetten.

Deze innovatieve tools bieden oplossingen voor digitale signaalverwerking, akoestische en trillingsanalyse, voorspelling van vermoeidheidslevensduur, duurzaamheidanalyse, engineering databeheer - en rapportage. Deze software is breed toepasbaar in verschillende sectoren en helpt klanten de productprestaties te begrijpen, de productontwikkeling te versnellen en het ontwerp te verbeteren.

De 2019-tentoonstelling van EIS wordt op dinsdag 2nd april gehouden op Silverstone in de Silverstone-vleugel. Lees meer over EIS Instrumentation op: www.eis.org.uk

Ga voor meer informatie over Brüel & Kjær, HBM en Prenscia naar:

www.bksv.com
www.hbm.com
www.hbmprenscia.com

Procesindustrie Informer

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link