← Terug naar categorie Inspectie en zichtsystemen

Het verzamelen van thermische gegevens bij hoge snelheden

hoge snelheid thermische gegevens

FLIR Systems heeft een nieuw handboek gepubliceerd voor militaire wetenschappers, ingenieurs en ballistici die geïnteresseerd zijn in het gebruik van warmtebeeldcamera's voor metingen op grote afstand en projectieltracking.

Met de overvloed aan hulpmiddelen voor temperatuurmeting beschikbaar, waarom zouden onderzoekers en ingenieurs thermische beeldvorming overwegen?

Een van de grootste voordelen van warmtebeeldcamera's voor militair onderzoek en afstandstoepassingen is hun vermogen om thermische gegevens af te beelden en op te nemen zonder dat ze het te testen doelobject hoeven aan te raken.

Veel hoogwaardige R & D- en science-gradecamera's bieden ook de snelheids-, spatiële resolutie-, triggering- en geavanceerde timingfuncties die nodig zijn om snelle thermische transiënten en doelen die met hoge snelheid bewegen, te karakteriseren. Thermische camera's kunnen ook de meest subtiele temperatuurveranderingen detecteren, waarbij de beste camera's in staat zijn om verschillen van minder dan 0.02 ° C te meten.

Geschreven door FLIR's thermische beeldvormingsexperts geeft deze gratis handleiding u een uitgebreid inzicht in onderzoek en wetenschapsthermografie voor militair onderzoek en testbereiktoepassingen, van hoe IR-camera's werken en hoe zij uw project ten goede kunnen komen. De hoofdstukken in de gids omvatten:

  • Resolutie zoeken in een ver beeld;
  • Meten met de snelheid van het licht;
  • De uitdagingen van infraroodstralingmeting en -software - een essentieel onderdeel van elke warmtebeeldcamera.

De gids geeft ook advies over wat u moet overwegen bij het selecteren van een warmtebeeldcamera en geeft aanbevelingen voor verschillende militaire testbereiktoepassingen.

Om de nieuwe gids te downloaden, alstublieft bezoek hier

FLIR Commercial Systems

Wij ontwerpen, produceren en Market Thermal Imaging Infrared Camera

Handtekening: Gouden lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.