← Terug naar categorie Inspectie en zichtsystemen

Thermische camera's bieden een uniek inzicht in materiaaleigenschappen

niet-destructief onderzoek

FLIR Systems rapporteert hoe zijn thermische camera's uit de FLIR A6700-serie met Lock-In, Transient en Pulse geavanceerde inspecties kunnen uitvoeren, zoals Non-Destructive Testing (NDT) of stress-mapping, waardoor temperatuurverschillen zo laag als 1 mK worden opgelost.

inzicht in materiaaleigenschappen

FLI A6700

NDT wordt veel gebruikt om de eigenschappen van een materiaal, component of systeem te evalueren zonder schade te veroorzaken. FLIR A6700sc-camera's kunnen interne defecten detecteren door doelwitexcitatie en de waarneming van thermische verschillen op het oppervlak van een doelwit.

Thermische beeldvorming is een waardevol hulpmiddel voor het opsporen van defecten en faalpunten in composieten, zonnecellen, bruggen en elektronica. Het is ook een geweldig hulpmiddel voor het thermisch in kaart brengen van stress bij het testen van materialen.

Thermische niet-destructieve testen met behulp van een FLIR A6750 SLS longwave infrarood thermische camera kunnen interne defecten detecteren door doelwitexcitatie en de waarneming van thermische verschillen op een doeloppervlak. Deze camera is ook een waardevol hulpmiddel gebleken voor het detecteren van holtes, delaminatie en waterinsluiting in composieten.

Voor meer informatie kunt u bezoek hier of neem contact FLIR Systems on + 32-3665-5100 / [Email protected].

FLIR Commercial Systems

Wij ontwerpen, produceren en Market Thermal Imaging Infrared Camera

Handtekening: Gouden lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via