← Terug naar evenementencategorie

Thermal Imaging Webinars on demand

flir webinars

FLIR Systems kondigt de beschikbaarheid aan van 3 nieuwe opgenomen webinars die van belang zijn voor mensen die geïnteresseerd zijn in, of gebruikers van thermische camera's voor R & D / wetenschappelijke toepassingen.

Een webinar getiteld 'De voordelen van LWIR SLS thermische camera's'bespreekt hoe de introductie van Type II Strained Layer Superlattice (SLS) -detectoren in de afgelopen jaren aanzienlijke vooruitgang heeft geboekt bij thermische beeldvorming, in termen van temperatuurbereik, uniformiteit, snelheid en integratietijden. Dit webinar laat zien hoe infraroodcamera's met SLS-detectoren een levensvatbaar hoogwaardig alternatief bieden voor traditionele thermische camera's die afhankelijk zijn van indiumantimonide- of kwikcadmiumtelluridedetectoren en dezelfde of betere prestaties bieden tegen lagere kosten.

Zowel thermokoppels als infraroodcamera's worden gebruikt om de temperatuur in een breed scala aan toepassingen te meten. FLIR's 'Thermokoppels versus infraroodcamera's' hebben webinarrecensies opgenomen, waarin we meten hoe de temperatuur momenteel is met de technologieën die vandaag beschikbaar zijn, en legt de basis uit van hoe beide thermokoppels en IR-camera's werken. Om de twee technieken te vergelijken, wordt een identiek experiment uitgevoerd met behulp van thermokoppels en een IR-camera om de temperatuur te meten. Dit webinar biedt een geweldige kans voor iedereen die momenteel op thermokoppels vertrouwt om meer te weten te komen over de voordelen van de volgende generatie infraroodcamera-oplossingen voor contactloze thermische metingen.

In de laatste nieuw opgenomen webinarpresentatie vergelijkt FLIR Business Development Manager voor Wetenschap, Jerry Beeney, traditionele temperatuurmeetapparatuur met een moderne thermische camera voor het oplossen van fouten en storingen in PCB's en elektronische producten. In deze presentatie gebruikt hij real-world infraroodbeelden en voorbeelden om te beschrijven hoe thermale camera's van R & D / Science gemakkelijker hotspots kunnen identificeren, wat zorgt voor een verbeterd thermisch beheer en meer vooruitgang in het printplaatontwerp.

Voor meer informatie over, of bekijk deze en andere FLIR webinars op aanvraag alstublieft bezoek hier.

FLIR Commercial Systems

Wij ontwerpen, produceren en Market Thermal Imaging Infrared Camera

Handtekening: Gouden lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Deel via
Kopieer link