← Terug naar categorie Pumps

De Grundfos CONLIFT De eenvoudige en handige condenspompoplossing

conlift1-ls

Condensaat kan een echt probleem zijn wanneer het niet kan worden verwijderd door een natuurlijke zwaartekrachtval. Bijvoorbeeld vanwege de locatie, de indeling van de keukenkast of de deuropening die eenvoudige toegang tot een afvoer voorkomt; een condensaatpomp, zoals de Grundfos CONLIFT, biedt een eenvoudige en handige oplossing.

De CONLIFT-familie van Grundfos bestaat uit slechts 2-modellen; de CONLIFT1 en de CONLIFT1 LS. Hun geavanceerde ontwerp betekent dat ze automatisch werken wanneer condensaat vanuit een apparaat de opvangtank binnenkomt. De units tillen het condensaat vervolgens op tot 5m in hoogte en over een afstand van enkele meters tot het vereiste afvoerpunt.

Een ander pluspunt is dat deze units minimaal onderhoud vereisen. De motor / pompunit kan 180o op de tank draaien, wat de flexibiliteit van het installatieproces verhoogt, een situatie die wordt versterkt door de vier symmetrische inlaten, wat betekent dat de unit vanuit elke richting kan worden aangesloten. Beide varianten worden geleverd met een geïntegreerd NC / NO-contact en een kabel, zodat als de overstortschakelaar een hoogwaterniveau detecteert, deze kan worden gebruikt om de ketel uit te schakelen.

Dankzij het modulaire systeem kunnen beide opties worden geüpgraded met een alarm-PCB en / of neutralisatie-eenheid die achteraf kan worden ingebouwd als veranderende omstandigheden deze flexibiliteit vereisen.

Lees meer over de CONLIFT-familie en andere opwindende nieuwe ontwikkelingen van Grundfos op bezoek www.grundfos.co.uk

Grundfos Pompen BV

Handtekening: Zilveren lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via