← Terug naar categorie Pumps

De Grundfos COMFORT PM brengt u in heet water

COMFORT 20 -14BX

Het is een zorgwekkend feit dat elk jaar in het VK een typisch gezin van drie personen die in een huishouden wonen met een conventioneel sanitair systeem met één snoer tot 16,000 liter schoon water loost - recht in de afvoer - terwijl ze wachten op heet water.

Dit probleem kan echter eenvoudig worden opgelost door een COMFORT PM warmwaterrecirculatiepomp te installeren die de afgifte van direct warm water betekent. Deze pompen elimineren efficiënt het dure en vervelende wachten, dat gemiddeld 60 seconden is.

Deze pompen hebben nieuwe normen bepaald voor energiezuinige warmwaterrecirculatie in huishoudens in een onder druk staand systeem. Dankzij het lage geluidsniveau en de permanente magneetmotor wordt het energieverbruik teruggebracht tot zo weinig als 5-7 W - terwijl de superieure AUTOADAPT-functie ervoor zorgt dat de pomp alleen werkt wanneer dat nodig is, wat zowel warmte- als stroomverspilling minimaliseert. Het resultaat is maximaal comfort met een minimum aan water, warmte en elektriciteitsverbruik.

De echte tastbare voordelen van de COMFORT PM-pomp zijn echter niet alleen de lagere bedrijfskosten en het toenemende comfort, maar de zeer belangrijke omgeving profiteert van het minimaliseren van het waterverbruik. Ga voor meer informatie over deze pompen en een breed scala aan andere pompoplossingen die ook uit de uitgebreide Grundfos-portfolio kunnen worden geleverd naar www.grundfos.co.uk

Grundfos Pompen BV

Handtekening: Zilveren lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link