← Terug naar categorie Flowmeting en -regeling

TFX Ultra op afstand bewaakt brandkraan voor detectie van stroming en lekkage

TFX Ultra

Bell Flow Systems zijn onlangs benaderd door een klant die op zoek is naar een betrouwbare oplossing om op afstand een brandkraan te monitoren voor flowdetectie en lekkagedoeleinden.

De op afstand gelegen locatie vereiste een opklemmeetoplossing om stroommeting mogelijk te maken zonder in de pijpleiding te breken. Informatie van de site moet ook op afstand beschikbaar zijn, evenals visuele alarmen voor operators op het kantoor van de vestiging.

Bell Flow Systems leverde de TFX Ultra flowmeter en leverde een lokale Modbus-uitgang aan een telemetriesysteem van derden. Gegevens van het telemetriesysteem worden opgeslagen op een webportaal met een visuele indicatie van de huidige stroom, totale stroom en diagnostische informatie van de stroommeter. Informatie op de dataportal geeft ook visuele alarmen weer, zodat de operatoren kunnen reageren op lekkage- of flowgebeurtenissen op het kantoor van de vestiging.

TFX Ultra heeft inherente voordelen ten opzichte van traditionele apparaten, zoals klemmen op de buitenkant van pijpen en geen contact maken met de interne vloeistof. Voordelen van de TFX Ultra niet-invasieve flowmeter omvatten het meten van een reeks vloeistoffen met kleine hoeveelheden gesuspendeerde vaste stoffen of beluchting, een bidirectionele stroommeting en een grote verscheidenheid aan communicaties waaronder Modbus RTU via RS485-communicatie; Ethernet-verbindingsopties omvatten BACnet / IP, EtherNet / IP en Modbus TCP / IP-protocollen.

Meters omvatten een groot, gemakkelijk te lezen digitaal display en een robuuste aluminium behuizing voor gebruik in ruwe omgevingen. Neem voor meer informatie over de kosteneffectieve TFX Ultra-transporttijdstroommeter contact op met Bell Flow Systems.

Procesindustrie Informer

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.