← Terug naar categorie Valves & Actuators

De functie van Low inblokafsluiters

AKO kleppen logo

Lage het blokkeren van kleppen van de pinch-close soort bestaan ​​uit een zeer eenvoudig ontwerp dat een hoge betrouwbaarheid biedt in een breed scala van toepassingen in diverse branches.

De flexibele buis ingesloten in de behuizing van de klep mogelijk maakt om het knijpen mechanisme, die helpt bij het regelen van de media mechanisch of via externe druk te bereiken. Lage afsluitorganen zijn bekend om hun hoge veelzijdigheid volle doorlaat ontwerp en lage onderhoudskosten en de voorkeur boven andere typen kleppen, bijvoorbeeld vlinder, poort, bal en verscheidene anderen.

Low inblokafsluiters in Operation

Het belangrijkste werkelement van deze lage verstopingsventielen is een elastomere mouw of buis, ook wel bekend als een klemklep, die in het middengedeelte wordt geperst door mechanische kracht of vloeistofdruk om het stromingspad van de media te blokkeren. De volledige sluiting van het stromingspad wordt bereikt wanneer de buis of mouwwanden volledig samen zijn geknipt.

lage inblokafsluiters

Deze kleppen kunnen worden gebruikt voor het in- en uitschakelaar, evenals throttling, die verwijst naar de gedeeltelijke sluiting van de stroombaan een bepaalde stroomsnelheid en de druk te bereiken. De maximale werkdruk die ideaal is voor klemafsluiters heeft gevonden voor een langere levensduur ligt tussen de 3 en 40 Bar. Het effectieve bereik van smoring ligt meestal tussen 95 procent en 10 procent van de stroomcapaciteit van het systeem. De optimale debiet wordt bereikt bij 50 procent van de slag. Dit komt omdat de veerkracht van de voering en de gladde wanden geen aanzienlijke drukdaling tot de halve slag point ervaren.

Het knijpmechanisme van een blokkeerklem klep kan gemakkelijk worden bediend door een schroefmechanisme, waarbij de buis van slechts één kant wordt geperst. Het kan ook worden bediend door middel van differentiële schroefregeling, waarbij twee knijpmechanismen tegelijkertijd in verticale oppositie werken.

Ga naar voor meer informatie, inclusief casestudy's & referenties en toepassingsdetails lage inblokafsluiters.

AKO UK Ltd

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via