← Terug naar IT, Management Systems & Software categorie

Witboek benadrukt de oplossing voor de productieparadox

Een perfect onvolmaakte wereld

Manufacturing IT-operations en performance-specialist EmsPT, een divisie van SolutionsPT, heeft een white paper gepubliceerd waarin wordt uitgelegd hoe fabrikanten planningstechnieken en -software kunnen gebruiken om Overall Equipment Effectiveness (OEE) en On Time Delivery in Full (OTDiF) samen te brengen. Een perfect onvolmaakte wereld, het white paper is volledig gratis en kan worden gedownload van de EmsPT-website.

Fabrikanten investeren tijd en middelen om ervoor te zorgen dat systemen en processen zo soepel mogelijk verlopen. Continue verbetering en het behalen van 85% OEE van wereldklasse staan ​​doorgaans hoog op de agenda. De On Time Delivery in Full-standaard is echter een belangrijke factor in klanttevredenheid.

Dit creëert een paradox; terwijl een hoge OEE OTDiF kan verbeteren en de winstgevendheid zeker verbetert, zal het achtervolgen van OEE alleen niet resulteren in de best mogelijke OTDiF voor de organisatie. Het witboek beargumenteert dat verdere verbeteringen kunnen worden aangebracht als aandacht wordt besteed aan de 'perfecte' wereld van de planner en de realiteit van operaties.

Het witboek concentreert zich op het gebruik van een combinatie van planning-, planning- en plantbewakingssoftware, als een oplossing voor de productieparadox die het presenteert.

In het document betoogt EmsPT dat het van cruciaal belang is dat planningen betrouwbaar en realistisch gebruik maken van apparatuur en personeel op basis van gemeten vermogen. Automatisch verkregen OEE-metingen helpen deze relatie te ondersteunen. De twee functies kunnen vervolgens in harmonie werken en beschikbare bronnen kunnen worden gericht op de meer veeleisende volgende stadia van continue product- of procesverbetering.

"Focussen op OEE-inspanningen in de goede richting is geen gemakkelijke taak voor fabrikanten. Toch denk ik dat managers processen kunnen optimaliseren en downtime kunnen reduceren als gevolg van omschakelingen met slim tijdmanagement, "legt Richard Stone, Business Unit Manager, EmsPT uit.

"Bovendien kan de implementatie van op maat gemaakte controlesoftware die de livestatus meldt aangeven wanneer en hoe bepaalde operaties moeten worden gepland door het team op de werkvloer. We hopen dat fabrikanten dit witboek kunnen gebruiken om het troebele water van de productieparadox op te wekken en te sturen naar de kalmste van winstgevendheid en effectiviteit, "besloot hij.

Procesindustrie Informer

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.