← Terug naar de categorie Weegsystemen en apparatuur

Ultra Compact Weeg Module ideaal voor snel in-Process Testing Tablet

De ultracompacte weegmodule van METTLER TOLEDO is ideaal voor gebruik in weegtoepassingen waarbij de installatieruimte uiterst beperkt is.

Snel en eenvoudig te integreren in machines, zijn 25mm breedte minimaliseert de ruimte die nodig is voor een in-proces kwaliteitscontrole apparaat.

Procesbesturing gewicht van 100% van de productie van een tablet persmachine is een echte uitdaging. Deze machines draaien op hoge snelheid produceren tienduizenden tabletten per uur. Kwaliteitscontrole van elk tablet is alleen mogelijk als de afstanden tussen afzonderlijke processtappen zijn kort. Plus het mechanisch persen proces genereert geluid, trillingen en stof, het toevoegen van verdere complicaties.

De WMC weegmodule is ontworpen om te gaan met deze uitdagingen. Het heeft een weegcapaciteit van 20g en een leesbaarheid van 0.00001g. De wegen module kan in rijen worden toegewezen aan veel tabletten in parallelle wegen. Zijn zeer geringe breedte verkleint de afstand tussen weegmodules en helpt bij het totale afmetingen van het testapparaat tot een minimum te houden. De korte weegtijd per tablet, zo weinig als 0.3 seconden, kan de check weegprocede om het tempo van de tablet pers te houden. Het filter algoritmes het meten van juiste en herhaalbare resultaten ondanks trillingen van de machine.

Het robuuste roestvrijstalen ontwerp met ingebouwde overbelastingsbeveiliging garandeert zeer nauwkeurige weegprestaties in een industriële omgeving. Het is uitgerust met een snelle RS232-interface voor gegevensverwerking op hoge snelheid. De module heeft opties om te communiceren met PLC-systemen via DeviceNet ™, Profibus®, ControlNet ™ of EtherNet / IP ™.

Voor meer informatie ga naar: www.mt.com / WMC

Mettler-Toledo BV

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.