← Terug naar categorie Valves & Actuators

The Perfect Prestaties van afvalwater afsluitkleppen

Ako Valves-logo

De vraag in Industries

Afvalwaterafsluiters zijn uiteindelijk de kosteneffectieve en betrouwbare oplossing dat de exploitanten zijn op zoek naar, maar ook makkelijk om oplossingen in de waterzuivering industrie te behouden. Een belangrijk aspect van de pneumatische afvalwater afsluiter is de korte installatie tijd op de site.

Het onderhoud van afsluiters voor afvalwater is snel en eenvoudig met de vervanging van het rubberen membraan in de klep. Onderhoudskosten zijn ook erg laag voor dit proces. U hebt geen speciaal gereedschap nodig om het vervangende rubberen membraan te vervangen.

Binnen elke productie-industrie, zijn de eisen van de producent blijft toenemen. De druk van hun gebruikers voor een betere service en levering, dwingt bedrijven om continu te upgraden en installeren van meer innovatieve apparatuur, zodra het wordt direct beschikbaar. Sneller product flow, minder downtime en arbeidsbesparende apparaten zijn slechts enkele van de criteria die de eisen van de consument van hun producten. Pneumatische afvalwater afsluitkleppen door AKO Verenigd Koninkrijk zijn het antwoord op al het bovenstaande!

afvalwater afsluitklep
Veel klep gebruikers met ervaring in het gebruik van conventionele kogelafsluiters, vlinderkleppen, klepafsluiters en schuifafsluiters in de waterindustrie zijn overstap naar water afsluitkleppen met een rubberen slang te knijpen en het vinden van een betere algemene prestatie wordt bereikt verspillen. Afvalwater afsluiters zijn beschikbaar met de volgende accessoires:

  • Proportioneel ventiel - Afvalwater afsluiters kan worden geregeld binnen een interim positie in plaats van de normaal open / close bediening (bijvoorbeeld 60% open). Dit wordt bereikt door het transformeren van een elektrisch signaal evenredig aan een pneumatische druk.
  • Veiligheid arrangement - In het geval van verlies van de luchtdruk / stroomuitval, een reeds gesloten afvalwater afsluiter zal in de gesloten stand blijven. Bij de luchtdruk afneemt, kan de klep niet worden geopend met de magneetklep (elektrisch of mechanisch). In het geval van een stroomstoring, het afvalwater afsluiter kunnen worden gesloten en geopend via extra handmatige bediening van de elektromagnetische klep.

Gemonteerde magneetklepdruk- schakelaar

Gemonteerd magneetventiel & drukschakelaar accessoires voor kleppen

Quick uitlaatklep - Direct gemonteerd op het afvalwater afsluiter sneller openingstijd in te schakelen.

Vacuum applicatie-eenheid - als een klep werkt in een vacuümleiding van 0.1 bar, zal het vacuum proces een vermindering van de rubberen huls boring veroorzaken. Dit veroorzaakt een vermindering levensduur van de huls. Het vacuüm applicatie systeem voorkomt dit en zal de huls van de klep volledig open te houden. Het systeem kan een vacuüm lijn werking van -0.8 bar te compenseren.

Elektro-pneumatische ventielen - Spool ventiel met verschillende zuiger. Bediend door een permanent elektrisch signaal.

Mechanisch / Digitale drukschakelaar - Bewaakt de druk van het pneumatisch systeem, alsmede de regeldruk en toont de schakeltoestand van het afvalwater afsluiter. Het kan ook worden gebruikt om een ​​breuk in de bus te bewaken, bij storing, zal de stuurdruk veranderen.

  • Drukregelaar - Het filter regulator omvat een druk control unit en een pneumatische filter met een condensaatafscheider. De instelling druk wordt veranderd met het handwiel.

Voor meer informatie over welk type afsluiter is de beste oplossing voor het grootste deel stroom afvalwater kunt u terecht op afvalwater afsluitkleppen.

AKO UK Ltd

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.