← Terug naar categorie Verwarming, koeling en drogen

Spirax Sarco Witboek analyseert kostenvoordelen van condensaat herstel in stoomsystemen

Een nieuwe witboek van Spirax Sarco laat zien hoe stoom gebruikers kunnen besparen tienduizenden kilo's door het verbeteren van hun condensaatterugwinsystemen.

Condensaat, het hete, behandelde water dat wordt geproduceerd terwijl stoom zijn warmte-energie afgeeft, is een waardevolle hulpbron die tot 20% van de nuttige energie in de oorspronkelijke stoom bevat. Het terugwinnen van deze energie kan brandstofrekeningen verminderen, water- en afvalwaterkosten verlagen en de bestedingen aan waterzuiveringschemicaliën verlagen.

Het witboek beschrijft de technologie die betrokken is bij het herwinnen van deze essentiële hulpbron, waaronder condenspotten, pomptechnologieën, spuien van de ketel, flashstoom en het herstel ervan, en de problemen die gepaard gaan met condensaatterugwinning met lage verliezen.

Casestudy's laten zien hoe gebruikers van echte stoom in de praktijk van deze technologieën hebben geprofiteerd en laten zien hoeveel besparingen ze hebben bereikt.

Spirax Sarco biedt een volledige portefeuille van de nieuwste condensaatterugwinningssystemen waarmee stoomgebruikers hun energierekeningen kunnen verlagen en hun systemen kunnen optimaliseren. Het witboek geeft deze weer en geeft advies over de financiering van verbeteringsprojecten voor het herstel van condensaat.

Het Witboek kan worden gedownload van de Spirax Sarco-website www.spiraxsarco.com/uk/about/news/condensate_recoveryWP of is op aanvraag beschikbaar in PDF-formaat. Stuur voor een kopie een e-mail [Email protected] of bel 01242 535319, ref: 'Condensate Recovery White Paper'.

Spirax Sarco

Spirax Sarco is een toonaangevende leverancier van oplossingen voor stoom en thermische energie met het hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk

Handtekening: Gouden lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.