← Terug naar categorie Flowmeting en -regeling

Specificeren van de optimale Liquid flowmeter voor uw toepassing

Witboek van Titan Enterprises

Gebaseerd op jarenlange ervaring met het ontwerpen en leveren van flowmeters voor vloeistoffen om te voldoen aan de strenge OEM-specificaties - heeft Titan Enterprises een informatief whitepaper geproduceerd "Hoe vloeibare flowmeters te specificeren".

Nauwkeurige, betrouwbare, kosteneffectieve flowmeting is vandaag de dag belangrijker dan het ooit is geweest. Echter de optimale Vloeistofstromingsmeter varieert aanzienlijk volgens een breed scala van operationele parameters, waaronder buisopening, vloeien weg, vloeibare viscositeit, te bepalen, meetnauwkeurigheid, meting dynamisch bereik, het onderhoud en de doelgroep aankoopprijs.

In deze 8-pagina wit papier verschillende stijlen van de debietmeter (drukverschil, turbine, propeller, positieve verplaatsing, vortex, ultrasoon, elektromagnetische en massastroom meting) worden besproken en hun gemak van toepassing, beperkingen en andere beperkingen beschreven. Samenvattend de auteur omvat een eenvoudig te gebruiken selectie gids die 13 toepassingsvoorbeelden neemt in kaart te brengen tegen 14 verschillende soorten flowmeter, aandacht voor de goede, de slechte en de twijfelachtige technieken voor elke toepassing.

Om een ​​kopie van deze white paper downloaden kunt u terecht op www.flowmeters.co.uk / PR2.php. Om de optimale flowmeter voor uw applicatie in meer detail te bespreken kunt u contact opnemen Titan Bedrijven op + 44-1935-812790 / [Email protected].

Titan Enterprises Ltd
Coldharbour Business Park
Sherbourne
Dorset DT9 4JW
UK

tel. + 44-1935-812790
e-mail [Email protected]
www.flowmeters.co.uk

Titan Enterprises Limited

Fabrikant van high performance off-the-shelf en op maat gemaakte debietmeter systemen

Handtekening: Gouden lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.