← Terug naar de categorie Process Control & Automation

Rockwell Automation biedt ondersteuningsdiensten om naadloze, veilige Ethernet / IP-connectiviteit te bieden aan fabrikanten

Rockwell Automation Netwerk- en beveiligingsdiensten

Steeds meer responsieve zonder in te boeten efficiëntie is de sleutel tot de productie succes, en kan worden bereikt door middel van een naadloze, veilige verbindingen in de hele onderneming. Rockwell Automation biedt de diensten en educatieve middelen, samen met de producten van de infrastructuur convergentie netwerk te ondersteunen en strak te integreren technische en zakelijke systemen met EtherNet / IP - 's werelds toonaangevende open industriële Ethernet-netwerk.

De huidige productiebedrijven moeten beter inspelen op veranderende markt- en operationele omstandigheden zonder aan efficiëntie in te boeten. Dit heeft de producenten ertoe aangezet om de veelheid van geïsoleerde productiesystemen en -processen in hun hele waardeketen te convergeren en aan elkaar te verbinden. Om dat te doen, zoeken ze naar naadloze en veilige connectiviteit in de hele onderneming.

Traditioneel hebben machinebouwers en fabrikanten een speciaal netwerk gebruikt, een ontwerpstrategie die gespecialiseerde hardware vereist en vaak leidt tot een meer geïsoleerd systeemontwerp waarbij informatie niet gemakkelijk toegankelijk is. EtherNet / IP is ontworpen en gemaakt om vanaf het apparaatniveau tot aan de IT-infrastructuur van de eindklant en tussen verschillende applicaties te verbinden, inclusief: discrete, proces-, veiligheids-, bewegings- en aandrijfbesturing. Door van meerdere, specifieke netwerken over te schakelen naar afzonderlijke, geïntegreerde netwerkarchitectuur voor het hele netwerk, kunnen gebruikers een architectuur met informatie implementeren die hun engineeringtijd, integratierisico's en totale eigendomskosten helpt te verminderen.

"Om concurrerend te zijn in een wereldwijde productieomgeving, hebben technici toegang nodig tot realtime informatie aan de vraagzijde", zegt Frank Kulaszewicz, vicepresident en algemeen directeur van Control and Visualization Business, Rockwell Automation. "Een enkele netwerkarchitectuur die gebruik maakt van standaard Ethernet, is de technologie-enabler voor het leveren van deze informatie, en helpt fabrikanten bij het realiseren van fabrieksbrede optimalisatie."

Bij het denken aan netwerken is het gemakkelijk om een ​​kantoorsituatie in beeld te brengen, met schone omstandigheden, gestandaardiseerde kabels en connectoren, geen elektromagnetische interferentie, gestructureerde kabelgoten, aansluitdozen voor regelgeving. Wanneer een netwerk echter in een industriële omgeving gaat, verandert de wereld, met trillingen van machines, apparatuur en bewerkingen die signaalruis veroorzaken, constante en snelle veranderingen aan de plaatsing van de machine die de architectuur beïnvloeden, samen met hoge temperaturen of vocht uit het proces. En dit zijn slechts enkele van de problemen die moeten worden beheerd en gecontroleerd.

Rockwell Automation Network & Security Services zijn ontworpen om een ​​project of systeem gedurende de volledige levenscyclus ervan te ondersteunen en onze klanten te helpen bij het begrijpen en oplossen van netwerkproblemen, om de uptime te vergroten en toekomstige onderhoudskosten te verlagen. De netwerkservices die binnen de levenscyclusfasen worden geleverd, zijn onder meer:

Netwerkbeoordelingen

Evaluatie van de huidige omstandigheden van een ontworpen of geïmplementeerd netwerk om te bepalen of de architectuur en het systeem in staat zijn om te voldoen aan de functionele vereisten die nodig zijn om productie- en bedrijfsdoelen te bereiken.

Ontwerp & plan

Goed netwerkontwerp en -planning vormen de basis waarop prestaties en betrouwbaarheid zijn opgebouwd en kunnen klanten helpen de waarde van convergentie van de productie te realiseren door integratie van bedrijfs- en productiesystemen mogelijk te maken. Samen met een zichtbaarheid en integratie van technologieën en communicatie om een ​​fundament te leggen voor meer innovatieve bedrijfsmodellen

Netwerk implementatie

De implementatie bestaat uit opties van eenvoudige systeemconfiguraties tot turnkey-oplossingen die werken met onze Encompass-partners die netwerkinstallatie bieden.

Netwerk Audit

Operationeel testen is een operationele evaluatie die de systeemprestaties test om te helpen bij betrouwbaardere communicatie en om kritieke bedrijfsparameters te verifiëren. Bevestigt dat netwerken volgens de geldende instellingen en / of klantstandaarden worden geïnstalleerd met behulp van de modernste netwerkdiagnosetools. Audits valideren de implementatie van het systeem en zorgen ervoor dat de prestaties binnen de normen vallen die zijn beschreven door TIA / EIA, ODVA, CNI of een geschikt bestuursorgaan.

Beheer en controleer

Diensten variëren van continue bewaking of ad-hocdiagnostische monitoring tot periodieke bezoeken of reactie op noodsituaties, en kunnen de uptime van het netwerk helpen verbeteren wanneer klanten niet over de resources, hulpmiddelen en technische kennis beschikken.

Met onze investering in vaardigheden en ervaring biedt Rockwell Automation een netwerk van meer dan 200 opgeleide ingenieurs en in-house netwerkconsulenten om ondersteuning over de hele wereld te bieden. Deze hoog opgeleide ingenieurs helpen de klant met het bieden van oplossingen gedurende de hele levenscyclus van het netwerk, door audits, beoordelingen, ontwerp en implementatie uit te voeren. En Rockwell Automation biedt, door samenwerking met marktleiders, diensten en ondersteuning om verwerkende bedrijven in staat te stellen hun netwerkinfrastructuur te convergeren met EtherNet / IP, door veilige informatie te leveren in het gehele bedrijfsbrede netwerk en uiteindelijk de bedrijfsprestaties te verbeteren.

"Onze waarde als leverancier is niet alleen beperkt tot de technologie die we kunnen leveren. Nu wordt ook gemeten hoe onze services en ondersteuning fabrikanten kunnen helpen - hetzij rechtstreeks, hetzij via ons uitgebreide wereldwijde netwerk van systeemintegratoren en distributeurs; hen te helpen bij het verkrijgen van de best mogelijke prestaties van hun investering. "

www.rockwellautomation.co.uk

Rockwell Automation

Rockwell Automation is een wereldwijde leverancier van industriële macht, controle en informatie-oplossingen

Handtekening: Platina-lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.