← Terug naar categorie Nieuws & evenementen

Nieuw rapport over de impact van de WTO-regels op de Britse industrie door de Vereniging Samenwerking

WTO-regels rapport

In januari 2017, GAMBICA en BEAMA liep een enquête met bedrijven die lid zijn om te kijken naar de gevolgen voor het bedrijfsleven als de WTO-regels voor de toekomst handelsrelatie tussen het Verenigd Koninkrijk en de Europese Unie werden toegepast. Dit rapport analyseert de resultaten van de enquête.

Leden zijn bezorgdheid geuit over de negatieve gevolgen van de verhuizing naar de WTO-regels, met inbegrip van verhoogde tarieven, extra administratie en vertragingen bij de douane.

De meerderheid van de leden hebben zowel import en export activiteiten, met de EU-invoer de grootste percentage van de omzet met een factor drie ten opzichte van de EU-export, of de handel met niet-EU-landen.

Bij het zoeken naar mogelijke voordelen, driekwart van het lidmaatschap dacht dat er geen voordeel van minder EU-regelgeving. De meeste leden zouden nog moeten houden aan de EU-regelgeving, met name voor producten en systemen.

De resultaten van de enquête zullen helpen om een ​​industriële positie te vormen als onderdeel van een nieuwe EURIS-taskforce (EU-relatie en industriële strategie) die BEAMA en GAMBICA hebben ingesteld.

Dit onderzoek maakte ook deel uit van een breder onderzoek wordt uitgevoerd door ACEA (Engineering and Machinery Alliance) uitgevoerd, waarvan GAMBICA is lid.

Het rapport kan worden gedownload van hier

Procesindustrie Informer

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.