← Terug naar categorie Maintenance & Asset Management

Het maken van de meeste uit Process Plant Gepland onderhoud

De lente schoon - een vreemde gebeurtenis waarbij je het huishouden met extra kracht aanvalt en de bovenkant van de kasten en achter de koelkast schoonmaakt. Het verschil tussen een lente schoon en zomer stilgelegd is het feit dat er niets is dat je elke dag van de week achter de koelkast opruimt. Afsluiten is vaak de enige kans die ingenieurs en fabrieksbeheerders nodig hebben om machines op te schalen. Peter Crossen, VP van het Maintenance and Partsmaster Innovation Platform bij leverancier van oplossingen op het gebied van water, energie en onderhoud, NCH Europe, bekijkt hoe de fabrieksuitschakeling ten volle kan worden benut.

Plant ingenieurs benaderen zomer stilgelegd op een missie om kapotte onderdelen te vervangen en upgraden van systemen. Toen dit noodzakelijk is om de productie op een optimaal niveau te houden voor de volgende twaalf maanden, is het ook belangrijk om te profiteren van deze tijd om alles grondig te reinigen.

Kun je de problemen zien?
Plant ingenieurs moeten reinigen en ontvetten van alle machines en onderdelen voor het begin van onderhoudswerkzaamheden, omdat deze weg any-grime verbergen knelpunten die kunnen leiden tot down time tijdens de rest van het jaar zal nemen als je ze mist.

Om deze stap eenvoudig en effectief te maken, moet u de juiste ontvetter voor de job te kiezen en er is veel te overwegen. Zo weet u of u een ontvetter dat is laag schuim of silicaat gratis nodig? Is de ontvetter die je hebt gekozen NSF goedgekeurd voor gebruik in uw voedsel productie-installatie? Heeft u eigenlijk een basis van oplosmiddelen ontvetter nodig?

Het maken van de juiste keuze zal ontvetten gemakkelijker, sneller en meer de moeite waard te maken. Om u te helpen, moet u een provider die u een scala aan opties, zoals NCH Europa's Aqua-Sol reeks van watergedragen ontvetters, evenals de kennis om uw beslissing te ondersteunen kan bieden benaderen.

Out met de oude
Afsluiten is de enige keer dat waar je kunt wisselen van oliën en vetten. U kunt echter niet zomaar gooi een nieuwe smeermiddel op zijn plaats; je nodig hebt om alle sporen van de oude te verwijderen.

Voor optimale prestaties moet uw nieuwe smeermiddel in direct contact staan ​​met het onderdeel dat u beschermt en mag het niet worden verontreinigd met deeltjes die zich gedurende het jaar hebben verzameld. Iets als de Flush & Clean-oplossing van NCH Europe lost afzettingen op en neutraliseert eventuele zure verontreinigingen.

Een effectief reinigingsmiddel als dit werkt doordat toestemming om door het systeem voor een korte periode van gebruik. Dit scheidt de deposito's van het systeem oppervlak, waardoor ze opgehangen in de oude smeermiddel, zodat ze worden verwijderd tijdens verandering.

Laat niet de kleine dingen struikelen je
Je hebt nooit echt denken over uw salontafel of wel? Tenminste niet totdat iemand verplaatst twee duim naar links en je loopt in het. Dit is een beetje als de scheur in uw magazijn verdieping, de roest op uw machine of de spleet op uw externe muur.

Je krijgt zo gewend aan het zien van de scheuren en de rust die je niet merken dat ze worden steeds erger totdat iemand trips of een pijp barst.

Om roest te verwijderen en beschermende coatings je ruimte en tijd nodig hebben toe te passen, zodat stilgelegd is de beste tijd om dingen te benaderen als dit. Bij NCH Europa, hebben we een volledig assortiment van producten ontwikkeld om dit alles zo eenvoudig mogelijk te maken. Bijvoorbeeld, onze Salvage 2 + is een epoxy formulering die behandeling en bescherming tegen roest combineert in één stap inkapselen roest en het voorkomen van verdere corrosie veroorzaken, terwijl tegelijkertijd het creëren van een beschermende laag die vloeistof uit vergrendelt.

Wij kunnen ook een van de meest slijtvaste industrievloer coatings op de markt Durabond, evenals Impervo - een coating die buitenwanden zal beschermen tegen de elementen.

Going in stilgelegd zonder factoring in het reinigen ondermijnt de voordelen van alle onderhoudswerkzaamheden die je onderneemt op lange termijn. Een lege fabriek is de ideale omgeving om alles spic en span te krijgen voordat de productie weer opstart om een ​​nieuwe puinhoop te maken. Het is een beetje zoals het doen van uw grote schoonmaak, terwijl de kinderen zijn.

Procesindustrie Informer

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.