← Terug naar categorie Maintenance & Asset Management

Proces moeten fabrikanten optimaliseren hun netwerk van activa aan hogere marges Drive

Geografische markt Shift Drives de noodzaak om planten en activa optimaliseren dynamisch Across the Global Supply Chain

Een nieuwe white paper, De evolutie van optimalisatie in de procesindustrie, zegt process manufacturing leiders moeten netwerken van planten en activa te optimaliseren om hogere marges te rijden in reactie op geografische markt verschuivingen. Geschreven door IDC Manufacturing Insights en gesponsord door Aspen Technology, Inc (NASDAQ: AZPN), het papier beschrijft hoe het optimaliseren van planten en activa dynamisch over de wereldwijde supply chain is de nieuwste fase in de evolutie van procesoptimalisatie.

De IDC papier benadrukt hoe concurrerende effectief vandaag vereist een fundamentele verschuiving van push naar pull levering te eisen. Deze eis wordt gedreven door de noodzaak om beter te voldoen aan klanten in de omgeving van vandaag, waar ze meer voeding keuze. Als gevolg fabrikanten niet moet concurreren alleen op kwaliteit van het product, maar ook op de hogere niveaus van klantenservice.

Het toepassen van optimalisatie technologie van AspenTech over engineering, productie en supply chain operations helpt proces fabrikanten bereiken die kwaliteit en klantenservice hogere niveaus door hen in staat om zo effectief en efficiënt mogelijk functioneren, wat zich vertaalt in een superieure financiële en operationele prestaties.

Een casestudy van Dow Chemical in het artikel illustreert hoe het bedrijf kritieke zakelijke uitdagingen aanpakt door procesoptimalisatie. Het document onderstreept hoe Dow een centrum van operationele uitmuntendheid heeft gecreëerd dat wordt gerund door een netwerk van artsen uit meerdere fabrieken over de hele wereld om best practices snel te delen en te verspreiden. Dow's cumulatieve besparingen door geavanceerde controle en optimalisatie zullen naar verwachting meer dan $ 1 miljard bedragen.

Procesindustrie Informer

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.