Perfecte timing voor Air Quality & Emissions-evenement

AQE 2017 zal plaatsvinden in Telford (UK) op 24th en 25th mei op een moment dat de gezondheidseffecten van luchtverontreiniging zijn voortdurend in het nieuws, en toen de Britse regering is te wijten aan te raadplegen over haar nieuwste plannen te voldoen aan de richtlijnen voor luchtkwaliteit in het Verenigd Koninkrijk de grotere steden. De inschrijving voor het evenement is nu open (Www.AQEShow.com) met toegang tot de tentoonstelling en workshops gratis. Er zijn echter een aantal kosten van toepassing voor diegenen die een of meer van de conferenties willen bijwonen.

aqe 2017-logoAQE 2017 is de negende in een serie van gespecialiseerde lucht emissiemeetapparatuur gebeurtenissen die begon in 2002. Buiten van de conferenties van het evenement, zal geregistreerde bezoekers gratis toegang tot een internationale tentoonstelling en een reeks van walk-in / walk-out Workshops dat wordt uitgevoerd in vier kamers gelegen in de Exhibition Hall te ontvangen. De tentoonstelling zal een unieke kans om het grootste deel van 's werelds toonaangevende organisaties zien in de luchtkwaliteit en emissies monitoring producten en diensten.

Bezoekers van AQE 2017 zullen iedereen zijn met een professionele interesse in industriële emissies en luchtkwaliteit. Dit omvat de exploitanten van gereguleerde processen, regelgevende instanties, gezondheidsfunctionarissen voor het milieu, testhuizen, consultants, de media, onderzoekers, academici, accreditatieorganisaties, technologieproducenten en dienstverleners.

Dag 1: Industriële Emissies Conference -het toezicht moeilijk gassen en stof

De conferentie begint met een regelgevend update van de richtlijn industriële emissies, die door David Graham van Uniper. Marc Coleman uit NPL zal dan ingaan op de uitdaging van de controle-eisen voor SO2, en hij zal worden gevolgd door Antti Heikkilä uit Gasmet Technologies in Finland, die de impact van nieuwe EN-normen op de zure gassen HF en HCl zal beschrijven, inclusief een overzicht van de huidige status van testmethoden en momenteel beschikbare instrumentele meettechnieken.

De twee belangrijkste NOx-strategieën afhankelijk zijn van de nauwkeurige dosering van NH3 of ureum, en Dr. Barbara Marshik van Servomex in de Verenigde Staten zullen de voordelen van directe gasmetingen met feedback proceslus voor ammoniak slipcontrole dat NOx en ammoniumbisulfaat vorming vermindert verklaren . Paul Firth van Tarmac in het Verenigd Koninkrijk zal dan een beschrijving van de uitdagingen en mogelijke oplossingen voor de kalibratie en de meting van deeltjes bij lage concentraties.

Erkki Lamminen zal het Dekati® eFilter ™ beschrijven dat gravimetrische PM-meting combineert met real-time diffusie-oplading en stroommeting. Onderzoek naar de binnen-, buiten- en verbrandingsbronnen wordt beschreven en vergeleken met andere instrumenten.

Naar aanleiding van de US EPA regelgeving voor kolen en olie gestookte processen en cementovens, proces operators moest een kwik controle methode te kiezen. Shawn Wood en Andy Curtis zal het toezicht op die plaats in de Verenigde worden ingediend, heeft plaatsgevonden en dit relateren aan de Europese CEN die momenteel wordt ontwikkeld te beschrijven. Voortzetting van het thema kwik monitoring, Mike Hayes van de Linde Group, zal dan bespreken kalibratiemethoden.

Heide Whittenbury van Johnson Matthey in het Verenigd Koninkrijk wordt uitgelegd hoe gasvormige en vloeibare brandstoffen kunnen worden behandeld met vast bed absorbeermiddelen bij kamertemperatuur H2S en kwik te verwijderen en het absorptieprofiel kan gemakkelijk gemeten worden.

Dag 2 (ochtend): REA - Emissies van afvalbeheer

De tweede dag van AQE 2017 zal ook een conferentie met een emissiemonitoring thema. De Organics Recycling Group van de Renewable Energy Association zal een ochtend seminar over run 'beheers- en registratie Emissies bij Waste Management Sites.' Rupert Standring van het Milieuagentschap zal de nieuwe M9 technische leidraad voor de bewaking van bioaerosols, en Catherine Rolph van de Open Universiteit zal Worker Protection Strategies schetsen tegen bioaerosols verklaren. Een spreker uit Odournet zal het ontwerp en onderhoud van biofilters voor een effectieve geur mitigatie beschrijven en Jennifer Watts zal de wettelijke verplichtingen van de website exploitant beschrijven voor de uitstoot controle en geur monitoring.

Dag 2 (hele dag): Onderzoek van luchtverontreiniging Permanente Conferentie (IAPSC)

Ontwikkeld in samenwerking met IAPSC (Onderzoek van luchtverontreiniging Permanente Conferentie), zullen er drie sessies met betrekking tot: doordringende controle van de luchtkwaliteit; voertuigemissies bewaking en gegevensbeheer; en lokaal beheer van de luchtkwaliteit en het beleid.

De eerste twee presentaties zullen informatie over alomtegenwoordig monitoring in twee lokale overheid case studies en dit zal worden gevolgd door een presentatie over de echte emissies - het gebruik van PEMS op zware bedrijfsvoertuigen om de impact van de technologie en de rijomstandigheden op de luchtkwaliteit te beoordelen stedelijke gebieden. Latere sprekers zullen dekken telematica in verkeersgerelateerde luchtvervuiling onderzoek en case studies over de toewijzingen lokaal plan ontwikkeling en vermindering van de luchtvervuiling in Manchester. De uiteindelijke presentaties zal aandacht worden besteed luchtkwaliteit jaarlijkse statusrapporten en de 'National Clean Air Day: een dag tot jaar van de actie te inspireren.'

Pre-geregistreerde bezoekers van AQE 2017 zullen profiteren van gratis parkeergelegenheid, drankjes en lunch, en gratis toegang tot de AQE 2017 tentoonstelling en workshops. Echter, er zijn kosten voor het bijwonen van de conferenties:

dag 1 (24 mei) AQE industriële emissiebewaking - £ 55 + BTW

dag 2 (25th mei) REA controleert de emissies van afvalbeheerlocaties - £ 55 + btw

dag 2 (25th mei) IAPSC bewaking van luchtvervuiling door omgevingslucht - £ 155 + BTW (niet-leden). Aanwezigheid kan kosteneffectiever zijn door lid te worden van IAPSC - zie www.iapsc.org.uk.

AQE 2017 Exhibition

Door zich te registreren op www.AQEShow.com bezoekers krijgen gratis toegang tot de AQE 2017-tentoonstelling met meer dan 90-stands met de meeste toonaangevende en accreditatieorganisaties ter wereld. Veel van de exposanten nieuwe producten en diensten te lanceren op het evenement, en bezoekers kunnen geïnteresseerd zijn om dat GCE hebben verbeterd leren en breidden hun Buzz Wire Game en ORBITAL zal een prijsvraag om de kilometerstand van een Yamaha FS1E (koolzuurhoudende) motor denk draaien .

Quantitech, dat nu een Gasmet-bedrijf is, zal een nieuw geïntegreerd continu emissiemonitoringsvermogen introduceren, naast een nieuw assortiment draagbare en vaste FID-analyzers en een nieuw gamma lasergasanalysatoren. Axetris lanceert een nieuwe lasergasmodule voor het meten van HCL met laag bereik en Protea zal het Dadolab-assortiment van isokinetische bemonsteringsapparatuur demonstreren, naast de nieuwe AIR-IQ-software voor de realtime bepaling van gasconcentraties in FTIR- of massaspectrumgegevens.

SW Technology sagl onthult twee nieuwe analysers voor het meten van ammoniak en zuurstof met warm CEMS extractieve systemen. Deskundigen van Uniper zal beschikbaar zijn voor hun aanbod van ruimtelijke ordening en het toelaat diensten te bespreken, en NPL zal een nieuwe 'gassen en deeltjes Simulator', die emissies bij aanpasbare gas en deeltjes concentraties, flow, temperatuur en het watergehalte voor instrument ontwikkeling en training simuleert lanceren .

Air Monitors zullen nieuwe technologieën bevatten voor het bewaken van gassen en deeltjes in zowel binnen- als buitenlucht. Nieuwe producten op de beurs zijn de FIDAS Frog en de Pegasor naast de nieuwe Aethalometers.

AQE 2017 Workshops

Opererend vanuit vier kamers in de tentoonstellingshal, zal gratis walk-in / walk-out workshops lopen de hele beide dagen van het evenement. Het thema van de workshops op de eerste dag zal de luchtkwaliteit met onderwerpen met betrekking tot nieuwe technologieën, mobiele technieken en de relatie tussen binnen en buiten de luchtkwaliteit zijn. Het thema van de workshops op de tweede dag zal de emissie monitoring, betreffende onderwerpen zoals naleving van de regelgeving, nieuwe technologieën, draagbare monitors en problematische soorten.

Samengevat zegt AQE-organisator Marcus Pattison: "Met 3-conferenties, via 30-workshops en een grote internationale tentoonstelling, zullen AQE2017-deelnemers hun tijd zorgvuldig moeten plannen om alles optimaal te kunnen benutten."

Procesindustrie Informer

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.