← Terug naar categorie Valves & Actuators

Norgren adviseert klanten om wakker en ruik de koffie

De "Plug and Use" magneetventielen voor automatische en semi-automatische professionele koffiemachines.

Met vele jaren ervaring in het ontwerpen en produceren van magneetventielen, Norgren, een wereldwijde marktleider in pneumatische motion en fluid control, is een pionier in het ontwerpen en produceren van technologisch geavanceerde koffiemachine kleppen die voldoen aan de hedendaagse strenge eisen op het eten en drankensector.

In het bijzonder produceert het bedrijf producten voor een breed scala van drankafgifte toepassingen, met een duidelijke focus op koffiemachines, waar de producten optimale robuustheid en duurzaamheid moeten aanbieden.

Deze expertise wordt treffend gedemonstreerd in de nieuwe serie Click-on © plastic kleppen, van Buschjost, onderdeel van Norgren, voor gebruik in wisselspanning toepassingen met koud en warm water, stoom en ontkalkers in volledig automatische en semi-automatische professionele koffiemachines.

Ontworpen op degelijkheid en de controle van de koud water, warm water en stoom, evenals de noodzakelijke reiniging processen, de kleppen maken van Norgren's ervaring in gelijkspanning producten aan elke klant behoefte te voldoen en leveren ware Techniek Advantage. Naast het verbeteren van efficiëntie van de machine-en procesbesturing, de 2 / 2-weg en 3 / 2 manier magneetventielen zijn eenvoudig te installeren en bieden een optimale betrouwbaarheid.

Gemaakt van FDA-goedgekeurd loodvrije materialen, ze minimaliseren vloeistof warmte verliezen en lange termijn te garanderen, hoogwaardige prestaties met aanzienlijk lagere onderhoudskosten. Bovendien is het energieverbruik laag is en de ventielen over geïntegreerde interlink technologie voor maximaal zeven enkelvoudige of aaneenschakeling gekoppelde kunststof klep installaties. Dit resulteert in heerlijke koffie die altijd op de juiste temperatuur. In geconcentreerde kleppen, water distributie vindt plaats via een systeem dat eenvoudig te configureren, waardoor piping kosten reduceren tot een absoluut minimum en het mogelijk maken een grotere flexibiliteit als extra functies kunnen worden geïntegreerd in de koffiemachine

Vanwege hun robuuste ontwerp behouden de kleppen onder alle omstandigheden een permanent hoog rendement en zijn ze bestand tegen bijna alle media. Dit geldt in het bijzonder voor water, ongeacht de kwaliteit ervan - of het nu gaat om hardheid, mate van verkalking en, hoewel zeldzaam, de aanwezigheid van chloriden. De kleppen voldoen ook aan de lood- en drinkwaterwaarden volgens de nieuwe Europese regelgeving voor 2013. Een bijkomend voordeel van de materialen en materiaalcombinaties van de AC-spanningsmagneetklep is hun vermogen om corrosiebestendigheid te garanderen met een hoge betrouwbaarheid en daarom een ​​lange levensduur.

Vanuit een technisch aspect, de klep module biedt een werkdruk tot 16 bar, vloeistof temperatuur van 0 ° C tot + 125 ° C en een omgevingstemperatuur van 0 ° C tot + 50 ° C.

Bestaande uit push-in fittingen, de compact vormgegeven en betrouwbare Click-on © systeem elimineert de noodzaak voor gereedschap en het verwijderen van schroeven voor montage en onderhoud, met aansluiting gemakkelijk en permanent bereikt.

Afgezien van het volledig automatische segment van de koffiemachine, zijn de magneetventielen "Plug and Use" ook effectief in room- en ijsmachines, drinkwaterdispensers of dispensers voor gemengde dranken. Dankzij hun ontwerp besparen ze grondstoffen, zijn ze universeel toepasbaar en verlagen ze de onderhouds- en bedrijfskosten.

Voor meer informatie bezoek www.norgren.com / nl / foodandbeverage.

Procesindustrie Informer

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.