← Terug naar de categorie Level Measurement & Control

Nieuwe generatie van ultrasone meting gelanceerd door Siemens

Het verlagen van de bedrijfskosten is een belangrijk bedrijfsdoel voor fabrieken in alle sectoren, daarom heeft Siemens 's werelds meest nauwkeurige ultrasone controller-serie voor niveaumeting ontwikkeld: de Sitrans LUT400.

De compacte, enkelpuntse ultrasone controllers bewaken en regelen voortdurend het niveau in vloeistoffen, vaste stoffen of slurrietoepassingen.

De controllers bieden de hoogste nauwkeurigheid die beschikbaar is, en zorgen voor consistent nauwkeurige metingen om planten te helpen het energieverbruik te verminderen en de operationele efficiëntie te verhogen. Vanwege de onovertroffen nauwkeurigheid van de apparaten, kunnen operators vertrouwen op niveau- en debietmetingen. Dit resulteert in kosteneffectieve operaties omdat inventarisbewaking accuraat is, waardoor het risico op leegraken van een product of dure morsopruimingen door overvulling wordt geëlimineerd.

Energiekostenbesparingen kunnen worden gerealiseerd dankzij de tijdmeting en energiebesparingsalgoritmen van het bereik, die de pompwerking tijdens piekperioden kunnen verminderen.

De reeks omvat drie modellen - de Sitrans LUT420 niveauregelaar, Sitrans LUT430 niveau pomp en stromingsmeter en Sitrans LUT440 hoge nauwkeurigheid open kanaal monitor. Alle zijn ontworpen om techniek te verminderen als gevolg van hun gemakkelijk om de functionaliteit en hun data logging-mogelijkheden waarmee de gebruiker op te slaan en beoordeling gegevens gemakkelijk of overbrengen naar een computer te gebruiken. Alle producten kunnen volledig worden geïntegreerd in een plant en maken configuratie en diagnose op afstand.

Derek Moore, productmanager bij Siemens Industry, merkte op: "De Sitrans LUT400 markeert echt een nieuwe generatie ultrasone niveaumetingen die zullen bijdragen aan het verlagen van de bedrijfskosten van installaties. Bij Siemens begrijpen we de uitdagingen en de druk waarmee de sector wordt geconfronteerd en hebben we gewerkt aan de ontwikkeling van een oplossing die op deze behoeften is toegespitst - en zijn best-in-class nauwkeurigheid levert echt. Belangrijk is dat de apparaten ook eenvoudig te gebruiken en snel te configureren zijn en op afstand kunnen worden gemonitord. "

Procesindustrie Informer

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.