← Terug naar Conveyors & Conveying Systems categorie

Mechanische Transporteurs van Spiroflow Ltd

"Spiroflow" Aero mechanische transportbanden in actie die Tin Oxide van proces naar verpakking overbrengen.

Spiroflow Ltd zijn een leider in het ontwerp, de fabricage, installatie en inbedrijfstelling van Powder Handling en Processing Systems. Ze hebben fabrieken in het Verenigd Koninkrijk, de VS en India.

Spiroflow was een pionier in de ontwikkeling van de flexibele schroeftransporteur waarmee hun naam nu synoniem is. "Eén maat past niet allemaal", dus heeft het bedrijf in de loop der jaren andere soorten transportbanden aan zijn portfolio toegevoegd. Vandaag biedt Spiroflow 4 verschillende soorten mechanische transportbanden aan. De laatste twee, beide types Tubular Drag Conveyors, zijn dit jaar geïntroduceerd. Dit stelt Spiroflow in staat om mechanische transportoplossingen aan te bieden voor een hele reeks toepassingen in alle sectoren:

Flexibele schroeftransporteurs. Vaak zijn de laagste kosten betekent het overbrengen van droge stortgoederen en / of ingrediënten / additieven. Slechts bewegende deel wordt de motor aangedreven spiraal die roteert binnen een afgesloten buis. Hun eenvoud maakt ook dan zijn zowel hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken.

Aero Mechanische Transporteurs. Kan voortbewegen grote hoeveelheden materiaal in elke hoek zonder verlies van efficiëntie. Schijven aangesloten op een touw met hoge snelheid beweegt in een gesloten buis meevoeren product in hun slipstream. Dit is 'mechanisch vacuümtransport' zonder de noodzaak van een filtersysteem aangezien geen lucht hetzij wordt toegevoegd afgetrokken van het systeem. Zij zijn de keuze voor toepassingen die 'totale batch transfer' van de gemeten hoeveelheden materiaal. De nieuwe DART AutoTensionner biedt automatische 'uitgevoerd in', minder onderhoud en een aanzienlijk langere levensduur, die kabel.

'Cableflow' Tubular Cable Drag Transportbanden. Ontworpen voor voorzichtige behandeling kunnen ze brokkelig bulkproducten te brengen van een of meerdere in-voer punten naar een of meerdere lozingspunten met weinig of geen schade. Deze zijn gebaseerd op Spiroflow's beproefde Aero Mechanische Transporteurs maar die werken met veel lage snelheden en met veel minder loopspelingen.

'Dynaflow' Tubular Chain Drag Transportbanden. De schijven die materialen bewegen langs de slang worden verbonden door scharnierende metalen schakels (ketens) wat betekent dat ze zijn zeer geschikt voor de zwaarste toepassingen waarbij de meest schurende materialen.

Zoals elk bedrijf in de poederverwerkingsindustrie zijn zout waard is, heeft Spiroflow een uitgebreid testcentrum waar klanten getuige kunnen zijn van proeven met hun product. Deze proeven bevestigen niet alleen dat de vereiste transportsnelheden kunnen worden bereikt, maar ook dat de gekozen transportband kwetsbare producten kan behandelen met weinig of geen schade - voor toepassingen waar dat een probleem is. Wanneer het voor klanten niet praktisch is om het Spiroflow-testcentrum te bezoeken, kunnen live videoverbindingen worden opgezet of kunnen de tests via het web worden opgenomen en naar de klant worden verzonden. Het testcentrum beschikt nu over een nieuwe buisvormige transporteurentestbank.

En voor de goede orde, zijn er toepassingen waar pneumatisch transport is de beste optie en Spiroflow biedt hen ook!

Voor meer informatie over 'Spiroflow' mechanische en pneumatische transportbanden en ook over hun Bulk Bag Fillers en Bulk Bag Ontladers leren ook, bezoek hun website op www.spiroflow.com of bel ze op + 44 (0) 1200 422525 aan uw specifieke wensen te bespreken.

Spiroflow Ltd

Wij produceren een volledig assortiment apparatuur voor het verwerken van vaste droge vaste stoffen en ingrediënten in poeder-, korrel-, pellet- en schilfervorm, over het hele spectrum van procesindustrieën.

Handtekening: Gouden lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.