← Terug naar IT, Management Systems & Software categorie

Vervaardiging van Supply Chain Management Solutions Whitepaper

Opmerkelijk is dat, volgens het onderzoek van Access Group *, slechts een derde van de bedrijven in de toeleveringsketens ERP-systemen of speciale SCM-oplossingen gebruikt om hun toeleveringsketens te beheren. 28% gebruikt standaard boekhoudsoftware, misschien met 'bolt-on' modules en bijna de helft is tot op zekere hoogte afhankelijk van niets geavanceerder dan spreadsheets om deze complexe activiteit te beheersen.

Ian Roper, divisiedirecteur voor supply chain-oplossingen bij Access Group, zei: "Geconfronteerd met steeds complexere uitdagingen, moet Supply Chain Management (SCM) nog steeds de kosten beheersen, de efficiëntie van de hele keten in de hand houden, de voorraad beheren en minimaliseren, snel en nauwkeurig leveren inspelen op de behoeften van de klant en de koopkracht vergroten en de relaties met leveranciers verbeteren. Het is daarom van vitaal belang dat organisaties willen investeren in het verwerven, bijwerken of vervangen van Supply Chain Management-oplossingen. "

Roper voegde toe: "Of het nu gaat om een ​​allesomvattende oplossing of de 'steiger' voor een reeks gespecialiseerde functionele oplossingen, het is van cruciaal belang om de zes belangrijkste eigenschappen te achterhalen die de volledige kracht van de implementatie zullen ontsluiten: configureerbaarheid, functionaliteit, integratie, hardware-ondersteuning, zichtbaarheid en simulatie. "

Access heeft een nieuw witboek gepubliceerd met de titel: 'Hoe ziet een goede SCM eruit? 6-sleutels om uw supply chain-energie te ontgrendelen '. Neem voor een kopie van het witboek contact op met: [Email protected]

* Redshift Research voerde de onderzoeken uit voor Access Group, de leverancier van Supply Chain Solutions. 'ERP for the Finance Function', voerde 200-interviews uit met Finance & Accounting-professionals die werkzaam zijn in productie-, distributie- en logistieke bedrijven in het VK. Het volgt recent onderzoek van Access Group naar Warehouse Management Systemen en Supply Chain Management.

Procesindustrie Informer

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.