← Terug naar categorie Bewegingscontrole

Kollmorgen AKD Servo BASIC beschikbaar vanaf Heason Technology

BASIC AKD
  • Minder hardware, lagere installatiekosten, hogere prestaties - compacte machine zonder externe PLC dankzij geïntegreerde bewegingscontrole met één as

In veel gevallen laten de BASIC AKD-servostuurprogramma's machinebouwers af van de behoefte aan een externe PLC met bijbehorende bijbehorende bedrading en interface-programmering. Hierdoor kunnen ze tijd besparen, de ruimte minimaliseren en installatiekosten verlagen. In combinatie met de eenvoudige programmering, met behulp van gestructureerde tekst en een geïntegreerde programma-editor met diagnostische functies, kunnen kleine applicaties heel gemakkelijk en snel worden gerealiseerd.

Net als alle AKD-modellen, combineren de compacte en volledig uitgeruste BASIC AKD-schijven superieure prestaties met extreem hoge flexibiliteit, uitstekende schaalbaarheid en de dynamische eigenschappen die essentieel zijn om aan de behoeften van veel toepassingen te voldoen. Er zijn meerdere communicatieopties en prestatieklassen beschikbaar, zodat klanten de optimale functiecombinaties kunnen specificeren die het beste aansluiten bij hun individuele besturingssysteemvereisten.

De geïntegreerde AKD BASIC servoaandrijving en besturing stelt gebruikers in staat om een ​​breed scala aan applicaties te implementeren zonder extra hardware en om de doorvoer in single-axis applicaties te vergroten. De softwarefuncties garanderen een snelle uitvoering van programma's - een sleutelfactor voor de combinatie van beweging en machinebesturing - met snelle procesroutines die kunnen worden geïmplementeerd met cyclustijden van slechts 250 microseconden. Een snellere time-to-market wordt ook vergemakkelijkt door de eenvoudig te leren programmeertaal die een eenvoudige programmabesturing mogelijk maakt en de generatie van projectcodes versnelt. Een broncode-lockout-functie helpt AKD BASIC-gebruikers hun machine-ontwerpen en IP-functionaliteit te beschermen, en zo hun concurrentievoordeel te behouden.

De innovatieve programmering en de programma-editor zijn geïntegreerd in het Workbench-softwarepakket van Kollmorgen. Naast de bewegings- en machinebesturingprogrammering, wordt de Workbench ook gebruikt voor het regelen van de instellingen van de drive, configuratie, afstemming en beheer.

Neem voor bedrijfs- en technische informatie contact op met Jon Howard van Heason Technology Limited, Slinfold, West Sussex
Tel: + 44 (0) 1403 755800 E-mail: [Email protected] Web: www.heason.com

Procesindustrie Informer

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.