← Terug naar mixen, mengen & granuleren categorie

Het Belang van Mixing Cocoa Zeer Zorgvuldig

Voor consumenten is prijs niet het belangrijkste aspect, het is de kwaliteit van de chocolade. Onze zacht aanvoelende mengingstechnologie voldoet volledig aan deze trend. Zonder concessies te doen aan de kwaliteit, textuur en smaak, mengen Lindor-mengers de cacaopoeders en, waar nodig, de bonen, met partijen andere producten.

Zwaartekracht doet het meeste werk
Vaste schoepen in een draaiende trommel dragen de bonen rond, terwijl de zwaartekracht doet het werk van het mengen van het product. Afgezien van de zwaartekracht, wordt geen andere kracht uitgeoefend op het product in een Lindor menger, zoals meestal het geval is met andere mixers. Er is geen (wrijvingswarmte) warmte, de poederdeeltjes en de bonen blijven intact, niet vervormd en oliën en vetten worden niet gedwongen uit.

Deze unieke methode heeft ook een belangrijk voordeel: een zeer laag energieverbruik van minder dan 1kW voor een partij van 500kg. Het ontwerp heeft ook voordelen. Door de vorm van de schoepen, de mengtijd is zeer kort, mondt snel en volledig en gemakkelijk te reinigen.

Desinfecteren met stoom
Een optie die tot chocoladeker mixers kunnen worden toegevoegd, en een die zeer interessant voor de cacao industrie, is de injectie van droge stoom tijdens het mengproces. Tijdens het mengproces, de cacaopoeders en cacaobonen worden verwarmd, een proces dat bacteriën doodt zoals salmonella.

Geschikte behandeling voor zorgvuldig gecultiveerde cacao
Een zeer belangrijk voordeel van onze technologie is de zorgvuldige manier waarop onze machine verwerkt de cacao. Dezelfde liefde die de boer laat zijn gewassen bij het verbouwen van de beste kwaliteit cacaobonen, Lindor geldt voor het mengen van de cacao, zonder verlies van kwaliteit voor de consument.

Procesindustrie Informer

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.