← Terug naar IT, Management Systems & Software categorie

Hoe Fabrikanten kunnen verhoging van de productiviteit zonder in Technology Traps

Advies voor kleine en middelgrote industriële bedrijven over hoe om te gedijen in de concurrerende omgeving

Vandaag de dag, fabrikanten geconfronteerd met hoge concurrentie, gedreven door de behoeften van de steeds meer veeleisende klant. Consumenten willen hun producten te slim zijn, aan te sluiten en kunnen worden aangepast, en fabrikanten zijn versluiering om zo efficiënt mogelijk te werken om de kwaliteit producten tegen de laagste kosten mogelijk te leveren.

De meeste productiebedrijven begrijpen de waarde van informatiebeheer en wenden zich tot verschillende IT-oplossingen in de hoop de magische remedie te vinden die hun algehele efficiëntie zou beïnvloeden. Enorme bedrijven implementeren dure platforms, terwijl kleine bedrijven dat niet doen.

"Door gebrek aan ervaring en financiële middelen worden kleine productiebedrijven geconfronteerd met de" technologie-dierentuin ": kiezen voor een van de vele keuzes die ze online vinden", zegt Aurimas Bakas, bestuurslid van DocLogix, een Europees informatie- en bedrijfsprocesbeheer bedrijf. "Dit betekent vaak dat er kleine, niet-adaptieve producten met slechte functionaliteit aan boord zijn (sommige CRM, soms rapportagetools, een bepaald ERP-systeem, een bepaald risicobeheersysteem, enz.)", Voegt Mr. Bakas toe.

Deze keuzes meestal niet het probleem van doelmatigheid te lossen, omdat zij beperkt zijn, stand-alone toepassingen zonder onderlinge samenhang.

Het geheim voor het optimaliseren van de productieketen ligt in informatie-gerelateerde processen. Alle taken die afzonderlijke gebeurtenissen van het productieproces zijn, zijn heel belangrijk voor de algehele efficiëntie: hoe werkuren worden gemeld, hoe de taken worden toegewezen, hoe contracten, facturen, en de productie van documentatie wordt voorbereid en geleverd, en ga zo maar door. De eenheid van deze processen kan maken of breken een bedrijf. Bijvoorbeeld, als een bedrijf gebruikt een time rapportage instrument in plaats van het handmatig vullen van de papieren, werkuur boekhouding kan worden verminderd van drie uur tot één.

Kleine tot middelgrote industriële bedrijven moeten streven naar één enkel systeem dat al haar diensten, controle zou verbinden en alle processen op te nemen en samenwerking te bevorderen benutten.

Bijvoorbeeld DocLogix biedt een breed overzicht van kant-en-klare oplossingen, gewijd aan het uitvoeren van eenvoudig, traceerbaar en geautomatiseerd beheer van een productiebedrijf. DocLogix platform fungeert als een brug tussen management en productie teams, zodat alle informatie over de productie- en bedrijfsprocessen beschikbaar te zijn als het nodig is en waar het nodig is. Alle medewerkers, vanaf CEO, tot de productie managers en verkopers profiteren van de toegenomen verantwoording en traceerbaarheid, minder papier werkdruk, en de algemene prestaties.

DocLogix is ​​uniek omdat deze voordelen:

1. Brede lijst met oplossingen die het hele bedrijf te dekken.
Het platform wordt geleverd met een uitgebreide lijst van productiegerelateerde oplossingen, zoals tijdregistratie en rapportage, machinebeheerbeheer, contractbeheer, personeelsbeheer, inkoopbeheer, claimbeheer, risico- en incidentbeheer en vele andere.

2. Personalisatie en maatwerk.
DocLogix wordt geleverd met een reeks gebruiksvriendelijke ingebouwde hulpmiddelen voor aanpassing en personalisatie - zo kunnen zelfs kleine en middelgrote bedrijven een betaalbaar en gepersonaliseerd productiebeheerplatform hebben. DocLogix vervaagt de grens tussen een klant en een leverancier, waardoor de klant de maker van zijn product wordt.

De bedrijven die in staat zijn om bij te praten met de nieuwe prioriteiten van de consument zal zijn zullen degenen zijn die goed gedijen. Kleine en middelgrote industriële bedrijven hebben de beste kans om zich aan te passen aan de nieuwe realiteit, en het gebruik van slimme hulpmiddelen is de snelste weg naar slimme gepersonaliseerde producten te produceren.

Procesindustrie Informer

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.