← Terug naar categorie Valves & Actuators

Slang Valve maakt een kritische component voor Bulk Transport

Ako Valves-logo

Hose Valve Voordelen

Soft gezeten slang kleppen zijn een cruciaal onderdeel van een productielijn of voorziening en dus hoeft een gebruiker niet accepteren van slechte kwaliteit of prestaties. Daartoe worden slang kleppen bewezen de beste type ventiel zijn momenteel op de markt voor het stoppen van alle media. Dit is vanwege hun grote betrouwbaarheidsfactor en andere belangrijke voordelen, zoals:

• Snel en eenvoudig onderhoud en installatie
• Lage kosten van reserveonderdelen
• Snellere productstroom met minder uitvaltijd in vergelijking met oudere conventionele kleppen
• Robuust ontwerp

Gesloten rubberen slang ventiel

Gesloten rubberen slang ventiel

Slang Valve Rubber Liners

Type pinch industrieslang kleppen kunnen worden gebruikt op alle media in zachte poeders de abrasieve media, vloeistoffen en gassen ook. Een slang ventiel is verkrijgbaar met een verscheidenheid van verschillende rubberen membranen die kunnen worden gebruikt voor het overgrote verschillende afdrukmaterialen.

Bekijk meer voorbeelden van slang kleptoepassingen.

De aard van de rubber membraan liners voor slang kleppen omvatten natuurlijke rubber, EPDM, nitril, silicium, viton, neopreen, hypalon, en butyle. Een selectie van deze rubber slangen zijn ook beschikbaar in de kwaliteit van levensmiddelen.

Het rubber liners binnen slang afsluiters zijn bijzonder robuust en elastische stof versterkt, waardoor voor een succesvolle werking, zelfs onder extreme omstandigheden en met agressieve media passeren.

Betrouwbare rubberen slang

Betrouwbare rubberen slang

Slangkleppen en vacuümsystemen

Een slang ventiel wordt meestal gebruikt voor productlijnen wanneer het product wordt geduwd door een positieve druk. Ze kunnen echter ook worden gebruikt op onderdruk (vacuümsystemen). Hose kleppen zijn ook ontworpen voor gebruik op zwaartekracht toepassingen. Hier wordt het product door een pijplijn wordt getransporteerd meestal vrij vallende of bewegen op zichzelf, zonder de noodzaak van toegevoegde luchtdruk naar het langs duwen.

Tijdens het gebruik op vacuümsystemen de slang kleppen gedeeltelijk af te sluiten wanneer het vacuüm zuigen van de binnenkant van de klep. Om dit probleem tegen te gaan, alles wat nodig is om te doen pipe dezelfde vacuümpomp aan de inlaat van de slang ventiel. Hierdoor kan de druk wordt vereffend op de rubberen voering, dus het stoppen van de slang ventiel uit gedeeltelijk sluiten.

Voor meer informatie over de slang kleppen aub bezoek hier

AKO UK Ltd

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.