← Terug naar categorie Valves & Actuators

Gids voor Redundant Valve Manifold (RVM) systeem voor Process Control

Norgren, een internationale marktleider in pneumatische motion en fluid control technologieën, is een uitgebreide gids voor haar zeer innovatieve Redundante Valve Manifold (RVM) systeem voor de procesbesturing in de sectoren olie, gas en chemische onthuld.

Beschikbaar om te downloaden van www.norgren.com / RVM, de gedetailleerde maar gebruikersvriendelijke gids behandelt de vele voordelen van RVM, inclusief snelle en eenvoudige installatie en onderhoud, eliminatie van ongeplande shutdowns en de combinatie van veiligheids- en beschikbaarheidsfuncties in één pakket.

Geschikt voor zowel stroomopwaartse als stroomafwaartse toepassingen, RVM-producten ontkennen de noodzaak van afzonderlijke systemen die kleppen en pijpen combineren, waardoor Engineering Advantage wordt geleverd door alle vereiste functies te combineren in een handige, compacte geïntegreerde klepregeleenheid.

RVM producten redundantie bij klep optreedt terwijl oplopende onderhoudsintervallen en met een verscheidenheid aan functies schakeling zonder de noodzaak van leidingen. Opties zijn onder andere een van de twee (1oo2), twee van de twee (2oo2) en - uniek voor Norgren - twee van de drie (2oo3) set-ups, aan alle eisen voor zowel de veiligheid en beschikbaarheid te dekken.

Goedgekeurde alle belangrijke industriestandaarden aanzienlijk Norgren RVM systemen potentiële lekbanen verminderen, terwijl hoeft te onderbreken verwerking installeren, repareren of vervangen van een klep.

Phil Keating, Business Development Director - Energiesector bij Norgren, becommentarieerde: "RVM wordt reeds zeer door de klanten goed ontvangen wereldwijd in olie, gas en chemische verwerking waar veiligheid en ongeplande downtime niet kan worden countenanced. De ontwikkeling van de RVM is gebaseerd op Norgren 150-plus jaar ervaring in deze sectoren een-SIL goedgekeurde systeem dat kosten verlaagt over de hele linie op het gebied van downtime, installatie en inbedrijfstelling, het onderhoud, en spaart voorraadhoudende bieden. "

Voor meer informatie bezoek www.norgren.com / nl / energie.

Procesindustrie Informer

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.