← Terug naar categorie Verwarming, koeling en drogen

Essentiële gids voor kleinschalige gecombineerde warmte en kracht

ENER-G heeft een gedetailleerde nieuwe "Essential Guide to Small Scale gecombineerde warmte en kracht" gepubliceerd, die gratis te downloaden is

De 20-paginahandleiding behandelt alle aspecten van het selecteren, ontwerpen en financieren van een WKK-schema - van toepassingen en brandstofopties - tot economische modellering en financiering - en de integratie van de technologie in gebouwen.

Advies wordt verstrekt op de podia van haalbaarheidsonderzoek en hoe om te voldoen aan de CHP Quality Index, die de route naar het verkrijgen van royale belastingvrijstellingen en financiële prikkels voor warmtekrachtkoppeling.

Illustraties van de economie van de WKK is opgenomen in de gids voor de mogelijke terugverdientijd op de investering van verschillende grootte van de systemen in diverse toepassingen te demonstreren.

Een paragraaf over de financiering schetst de mogelijkheden om te profiteren van de WKK-technologie zonder kapitaaluitgaven via Discount Energy Aankoop of Energy Savings overeenkomsten. Kapitaal Purchase opties worden ook uitgelegd.

De gids bevat ook hoofdstukken over systeemintegratie, technologie, een verklarende woordenlijst van termen en case studies van organisaties met behulp van WKK om geld te besparen, koolstof-uitstoot te verminderen en de energie veerkracht.

Clare Burns, Marketing Manager voor ENER-G Combined Power Ltd, zei: "Onze gids is bedoeld om de meest gestelde vragen van klanten en technische specificaties te beantwoorden. Gezien de juiste toepassingen in gebouwen, is warmtekrachtkoppeling ongeëvenaard in het leveren van de perfecte combinatie van kosten en koolstofbesparing, samen met de voorzieningszekerheid. Deze gids helpt klanten na te gaan of WKK geschikt voor hen is en hoe ze de technologie moeten specificeren, financieren en integreren om hun doelstellingen te bereiken. "

ENER-G is Europa's toonaangevende aanbieder van kleinschalige WKK-systemen (van 4kWe tot meer dan 10MWe in grootte) en de export naar landen 16. ENER-G produceert haar technologieën in Salford, en beschikt over een landelijk netwerk van service- en onderhoudsmonteurs.

Procesindustrie Informer

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.