← Terug naar categorie Compressoren, pneumatiek & hydrauliek

Food and Beverage Quality Perslucht

De voedings- en genotmiddelenindustrie maakt gebruik van perslucht in een grote verscheidenheid aan processen. Bepaalde samengeperste lucht wordt gebruikt als lucht voor algemeen gebruik om pneumatische apparaten, controllers en soms zo eenvoudig te gebruiken als blaaslucht. Deze lucht voldoet niet aan de strengste kwaliteitseisen. Andere processen hebben de samengeperste lucht direct in contact met het product en dit zou natuurlijk vereist zijn om te voldoen aan een standaard typisch 100% olievrij en met een dauwpunt bij een druk van -40 ° C.

Dus hoe werkt het eten / drinken industrie ervoor zorgen dat het voldoet aan de hoge kwaliteitseisen te stellen, hetzij intern, door de klant of een regelgevende instantie, zoals de Britse Perslucht Society / British Retail Consortium Code of Practice?

Wij bij BEKO TECHNOLOGIES bieden meetapparatuur die flow, druk, druk dauwpunt, lekkage en een die is niet zo gemakkelijk of gemeenschappelijke, resterende oliedampgehalte omlaag naar 0.003ppm of beter dan klasse 1 voor de ISO-norm (ISO 8573-1 kan meten ). Op de gestelde vraag te beantwoorden, hebben de meeste bedrijven niet de oliedampgehalte om twee redenen te meten. Eerste is dat veel bedrijven hebben geïnvesteerd in olievrije compressoren en geloven dat ze niets te vrezen hebben en ten tweede dat ze zich niet bewust dat de apparatuur om deze meting te maken in situ is beschikbaar tegen een redelijke prijs. Zonder in te gaan in het geheel olievrije lucht of olievrije compressor debat, volstaat het om te zeggen dat een 100% olievrije compressor niet zal toevoegen aan koolwaterstoffen in de lucht, maar evenzeer zal niet een van de huidige in de omgevingslucht aangezogen lucht te verwijderen.

BEKO TECHNOLOGIES is zich bewust van een site met een 100% olievrije compressor opnemen Class 2 ISO voor oliegehalte in perioden die overeenstemmen met ploeg verandert en dus ook veel voertuigen activiteit.

Om er absoluut zeker van de kwaliteit van gecomprimeerde lucht in het voedsel / drank of zelfs vele anderen, is het belangrijk om het dauwpunt en de resterende inhoud oliedampen meten. BEKO TECHNOLOGIES hebben twee oplossingen voor klanten. De METPOINT OCV voor oliedampen en de METPOINT DPM zijn beschikbaar voor verkoop permanent te installeren en te bewaken continu de luchtkwaliteit van de klant. Er is een tweede optie met behulp van een mobiele meetsysteem waar de klant kan het contract van de apparatuur naar de site gebracht door een BEKO TECHNOLOGIES technicus, de meters geïnstalleerd en gedurende een bepaalde periode vóór verwijdering en het rapporteren over de kwaliteit en de eventuele corrigerende werk te hebben.

De mobiele service wordt aangeboden door BEKO TECHNOLOGIES direct op het Britse vasteland en in Ierland door ons volledig ondersteund partner Ace Air (NI) die deze dienst zal uitvoeren namens ons. Ace Air (NI) bieden het volledige BEKO product en diensten aanbod en zijn voor de maanden augustus tot en met september met een speciale introductieprijs op de service voor klanten.

Voor informatie kunt u contact met ons op 01527 575778.

BEKO Technologies Ltd

Ons vakgebied is alles wat stroomafwaarts van een lucht of gas compressor.

Handtekening: Gouden lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.