← Terug naar categorie Flowmeting en -regeling

Flow Reactors verbeteren de reproduceerbaarheid, schaalbaarheid en opbrengst van processen

De FlowSyn Continuous Flow Chemistry Systems

Het FlowSyn ™ -gamma van geïntegreerde, stroomreactorsystemen van Uniqsis Ltd. is ontworpen om alles aan te kunnen, van homogene afzonderlijke reacties tot complexe reacties met meerdere reagentia. Een reeks optionele modules voor toevoeging van gas, microgolf, lage temperatuur en binaire pomp (4-kanaal) verbeteren de operationele veelzijdigheid van het FlowSyn-systeem nog meer.

Flowchemie in micro-reactoren heeft veel voordelen ten opzichte van batchverwerking, met name betere reproduceerbaarheid en schaalbaarheid, verbeterde opbrengsten en minder problemen met onstabiele tussenproducten of exotherme reacties.

Ontwikkeld door chemici voor chemici, is het Uniqsis FlowSyn-systeem beschikbaar met het grootste assortiment reactoren (2 - 60ml) in een keuze aan inerte materialen, waaronder roestvrij staal, Hastelloy®, PFA, PTFE of zelfs koper. Als gevolg hiervan is het FlowSyn-systeem in staat om een ​​ongeëvenaard scala aan chemische stoffen uit te voeren. Reacties die het gebruik van sterke zuren vereisen zoals salpeterzuur (nitratie) en krachtige organometallische basen zoals butyllithium (metallaties) zijn nu routinematig mogelijk. Een unieke 2- of 3-kanaals borosilicaatglasmenger-chipreactor maakt het mogelijk dat het FlowSyn-systeem toepassingen met hoge doorvoercapaciteit toepast, snelle mengafhankelijke reacties en zelfs zeer exotherme reacties die temperatuurregeling vereisen.

Binnen het FlowSyn-systeem leveren twee hogedrukpompen die werken op maximaal 100 bar (1400 psi) reagentia, via een mixer, in elektrisch verwarmde stromingsreactoren. Drukregelaars onder druk zetten het systeem onder druk, waardoor oplosmiddelen kunnen worden oververhit tot een maximum van 260 ° C *.

De reactie-uitvoer van het FlowSyn-systeem kan worden gefractioneerd of geoptimaliseerd in de stabiele toestand, waarna het systeem zichzelf automatisch opruimt, klaar voor het volgende experiment. Het hele proces, van start tot finish, wordt bestuurd met behulp van de zeer intuïtieve geïntegreerde FlowSyn-bedieningsinterface.

Ga naar voor meer informatie over hoe FlowSyn Continuous Flow Chemistry Systems uw chemische synthese kunnen verbeteren www.uniqsis.com/paFlowSystem.aspx of neem nu contact op met Uniqs nu + 44-845-864-7747 / [Email protected].

Uniqsis is gespecialiseerd in het ontwerpen van continu-flow chemiesystemen op meso-schaal voor een breed scala aan toepassingen in chemisch en farmaceutisch onderzoek. Het doel van het bedrijf is om stroomchemie eenvoudig toegankelijk te maken voor zowel beginners als ervaren gebruikers.

* Maximale temperatuur afhankelijk van materiaal stroombaan

Wereldwijd HQ
Uniqsis Ltd
29 Station Road
Shepreth
Cambridgeshire CB7 5RJ
UK

tel: + 44-845-864-7747
e-mail: [Email protected]iqsis.com
web: www.uniqsis.com

Procesindustrie Informer

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.