← Terug naar Ketels en verwarmingssystemen categorie

Hoe condensaatterugwinning brandstofkosten van ketels kan verlagen met 20%

ketelhuis efficiëntie
  • Veel industriële stoomgebruikers falen om te profiteren van de voordelen van condensaatherstel.
  • Effectief condensaatbeheer waarvan is bewezen dat het de brandstofkosten van de ketel verlaagt met maximaal 20%.
  • Andere voordelen zijn lagere bedrijfs- en onderhoudskosten, kortere uitvaltijd, geoptimaliseerde productiviteit en naleving van wet- en regelgeving.


Chris ColemanNieuw wit papier, De onbezongen held van het rendement van het ketelhuis, legt uit hoe condensaatwinning de prestaties van het stoomsysteem kan veranderen.

Bedrijven die vertrouwen op processen die worden aangedreven door stoom, worden aangespoord om hun condensaat beter te beheren na de lancering van een nieuw witboek waarin de potentiële kosten- en productiviteitsvoordelen worden beschreven.

Volgens het witboek, met de titel De onbezongen held van het rendement van het ketelhuis, kan het proces van het terugwinnen van condensaat uit een stoomsysteem dat wordt gebruikt voor procesverwarming een grote rol spelen in het helpen van de wereldwijde industrie om de impact van economische onzekerheid te verminderen - met sommige zelfs in staat om verlaag brandstofkosten van de ketel tot wel 20%

Het witboek gaat uitgebreid in op het belang van warm water van hoge kwaliteit en waarom het moet worden beheerd, voordat we een stapsgewijze handleiding voor het proces beschrijven.

Met tal van andere voordelen voor stoomgebruikers, variërend van lagere bedienings- en onderhoudskosten tot kortere uitvaltijd en geoptimaliseerde productiviteit, hebben beheerders van energie, onderhoud en de ketelhuisomgeving een enorme kans om condensaatbeheer te gebruiken om hun bodem te vergroten lijn.

Chris Coleman, Marketing Product Manager - Condensatiebehandeling bij Spirax Sarco, merkte op: "Zeer weinig industriële gebruikers van stoom lijken zich ervan bewust te zijn dat de voordelen van condensaatherstel van dien aard zijn dat een systeem zichzelf kan terugbetalen over een periode van slechts één tot twee jaar. . Met zo'n aantrekkelijke terugverdientijd - om nog maar te zwijgen van waterdichte naleving van een steeds groter wordende hoeveelheid regelgeving - herstellende dat hoogwaardig, behandeld warm water echt moet worden beschouwd als een no-brainer voor stoomgebruikers, ongeacht de branche opereren in."

De onbezongen held van de efficiëntie van een ketelhuis: hoe condensaatwinning de prestaties van het stoomsysteem kan veranderen is beschikbaar om te downloaden van: http://sxscom.uk/boilerhouseefficiency.

Spirax Sarco

Spirax Sarco is een toonaangevende leverancier van oplossingen voor stoom en thermische energie met het hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk

Handtekening: Gouden lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.