← Terug naar categorie Verwarming, koeling en drogen

Camfil Farr publiceert Whitepaper - Energy Saving Measurement & Verification: IPMVP® begrijpen

Camfil Farr's nieuwste whitepaper

Camfil Farr, 's werelds toonaangevende fabrikant van energiezuinige luchtfilters en clean-air-oplossingen, heeft vandaag haar nieuwste whitepaper gepubliceerd -' Understanding IPMVP® the International Performance Measurement and Verification Protocol 'en het belang van onafhankelijke verificatie door derden.

De whitepaper verklaart de meest gebruikte internationale methodologie voor het bepalen van energiebesparingen, het International Performance Measurement and Verification Protocol - IPMVP®

De voordelen van Measurement & Verification (M & V) voor energiebesparing en onderzoekt de belangrijkste benaderingen voor het uitvoeren van M & V voor energiebesparing.

Camfil Farr is leverancier van Low Energy Air Filters. Als zodanig worden zowel de deeltjesefficiëntie als energie-efficiëntie beschouwd als essentiële prestatiecriteria. Camfil Farr werkt graag samen met klanten om spaarrapporten te ontwikkelen die het besparingsniveau aangeven dat daadwerkelijk wordt gemaakt van hun filterinstallaties - in de loop van de tijd niet alleen bij de eerste installatie. Technologieleveranciers, facilitair managers en eindklanten willen graag weten wat de energiebesparingen op hun locaties zijn geweest en wanneer de optimale tijd om een ​​filter te vervangen mogelijk is om de lage energiekosten en deeltjesefficiëntie en daarmee een gezonde bouwomgeving te handhaven. .

Verificatie door derden kan FM's en klanten helpen de antwoorden op deze vragen te begrijpen en helpen bij het verbeteren van hun geplande onderhoudsprogramma's. M & V kan ook helpen bepalen of investeringen in kwalitatief betere maar duurdere filters kosteneffectiever blijken te zijn tijdens de levensduur van de filters, terwijl de luchtkwaliteit binnenshuis gehandhaafd blijft.

Bill Wilkinson, Managing Director bij Camfil zei:

"In deze moeilijke tijden is iedereen op zoek naar toenemende zekerheid dat waardeproposities relevant en accuraat zijn. IVMVP biedt onafhankelijk bewijs dat de filters voor lage energie van Camfil energie besparen ".

De whitepaper is geschreven door Rajvant Nijjhar, een professional op het gebied van energie en duurzaamheid van IVEES - Independent Verifiers of Energy Efficiency Savings, een adviesbureau dat zich toelegt op het leveren van onafhankelijke diensten voor meting en verificatie van derde partijen (M & V).

Neem vandaag nog contact op met Camfil Farr om erachter te komen hoe Camfil-filters uw energierekening kunnen verminderen met 25- 50% - ideaal voor naleving van CRC en doelstellingen voor energiebesparing. Download de whitepaper op www.lowenergyairfilter.co.uk

Procesindustrie Informer

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.