← Terug naar categorie Valves & Actuators

De voordelen van de Blaas Valves

Ako Valves-logo

Blaas kleppen zijn de economische oplossing

Blaas afsluiters zijn een van de beste oplossingen voor een breed scala aan toepassingen en industrieën, vooral als gevolg van hun vele voordelen. Niet alleen dat, het eenvoudige ontwerp van de blaas afsluiters maakt ze een zeer voordelige oplossing. De enige beperking in verband met deze een blaasventiel is dat ze alleen kunnen werken bij de werktemperaturen en drukken onder 130C en 6 bar.

Blaasventiel Voordelen in Detail

Een van de belangrijkste voordelen die blaas afsluiters aanbieden is eenvoudig onderhoud. Typisch, de natte onderdelen in deze kleppen zijn elastische rubber buizen, en in enkele gevallen, kleppen of flenzen. Ze kunnen gemakkelijk worden veranderd met vervanging flenzen, rubber blazen, en het einde covers / aansluitingen zonder speciaal gereedschap voor de installatie.

Andere onderstreept voordeel van een blaasventiel is dat zij een elliptische-vormige holle behuizing. Hierdoor verminderen ze het verbruik van lucht per slot en Resultantly de totale energiekosten van de werking ervan. Wanneer je blaas kleppen gebruikt, kunt u er zeker van zijn dat er geen dode ruimten of beperkingen, dankzij zijn volle doorlaat bouw en volledig vrije doorgang van materiaalstroom. Dit zorgt voor een eenvoudige reiniging en onderhoud. Dit resulteert tevens in een volledig vrije stroom van media in de blaas kleppen zonder last krijgt van drukverliezen tijdens de operatie in de pijplijn, en daarmee ook de kans op verstopping te verminderen.

Blaaskleppen

Luchtgedreven blaasventielen met elliptisch gevormde lichamen, DN200 en DN50

Meestal hebben blaasventielen een zachte zittende sluiting in plaats van een metalen zitting, die wordt ondersteund door een rubberen balg of een rubberen membraan, waardoor deze veel beter bestand is tegen schurende media. U kunt ook profiteren van besparingen die worden gerealiseerd door het verkleinen van de rubberen blaasventiel voor uiteenlopende toepassingen waarbij pompen van verschillende grootte nodig zijn. Vanuit het oogpunt van constructie is een ander voordeel het lage gewicht voor andere klepopties.

Vanwege deze voordelen kunnen blaas kleppen gemakkelijk worden gebruikt als afsluiters voor elk soort vaste, slib, vezelige, bulk en corrosieve media.

Voor meer informatie bezoek aub blaas afsluiters om hun betrouwbaarheid en uitstekende prestaties.

AKO UK Ltd

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.