← Terug naar categorie Verwarming, koeling en drogen

De op Swindon gebaseerde fabrikant van verbrandingsapparatuur, GP Burners, heeft zijn FACILE-reeks volautomatische branders gelanceerd

PR_GPB26_IMG

De op Swindon gebaseerde fabrikant van verbrandingsapparatuur, GP Burners, heeft zijn FACILE-reeks volautomatische branders gelanceerd. Het bedrijf beweert dat de nieuwe, state-of-the-art modellen de eerste zelfregulerende branders zijn voor industriële en commerciële verbrandingstoepassingen. De gepatenteerde FACILE-branders beschikken over innovatieve en slimme technologie voor gebruiksgemak, snellere inbedrijfstelling, optimale prestaties, energie-efficiëntie en lagere emissies.

FACILE-branders onafhankelijk en automatisch instellen van plantparameters zoals temperatuur, druk en ketelvermogen, en reageren op omgevingsvariabelen inclusief hoogte en klimaat. Het systeem herkent en past zich aan alle soorten boilers en processen aan voor optimale prestaties. Deze eigenschappen vereenvoudigen de installatie en verminderen de inbedrijfstellingstijd aanzienlijk in vergelijking met conventionele branders. Voor de zeldzame gevallen dat tussenkomst van de operator vereist is, hebben FACILE-apparaten een gebruiksvriendelijke LCD-controller.

Tijdens de werking hebben FACILE-branders een proactieve en zelfregulerende massaflow-detectiemogelijkheid die automatisch de brandstof- en luchtstroom regelt. Het ontstekingspunt wordt door de brander bepaald en geregeld om een ​​optimale ontsteking te garanderen. Deze functies dragen bij aan een inherent veilig gebruik, een optimale verbranding en een lager energieverbruik.

Neem voor meer informatie contact op met GP Burners (CIB) Limited, over:

+ 44 (0) 1793 709050
[Email protected]
www.gpburners.co.uk

Procesindustrie Informer

Gerelateerd nieuws

hoe 1

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via