← Terug naar categorie Nieuws & evenementen

Steam-specialisten vieren 30 jaar professionele accreditatie

spirax sarco 30 jaar

De toonaangevende leverancier van stoomoplossingen, Spirax Sarco, viert drie decennia cursusaccreditatie van City & Guilds Group.

Beginnend in 1989, werd de relatie geboren uit een beslissing van de Dairy Trade Federation en City & Guilds om een ​​vaardigheidstestschema te introduceren voor de validatie en accreditatie van onderhoudstechnici in de zuivelindustrie. Dit leidde tot de introductie van een nationaal erkend certificaat.

Sally O'Connell, Training Center Manager bij Spirax Sarco, legt uit: “Op dat moment was Spirax Sarco de enige geautoriseerde aanbieder van de Steam Plant Maintenance-training voor het schema. In de 30-jaren sindsdien zijn we de cursus blijven ontwikkelen en accrediteren voor zowel onze Steam Plant Maintenance als onze Steam Boiler Plant Fundamentals (Shell Boiler) cursussen. ”

"Door samen te werken met City & Guilds hebben we cursussen op maat kunnen maken die voldoen aan de behoeften van onze klanten," zegt Sally. “Aangezien City & Guilds een sterk kwaliteitsmerk is en door onze klanten als zodanig wordt erkend, is het fantastisch voor Spirax Sarco om zo nauw op hen te zijn afgestemd.

“De onderbouwing van kwaliteitsborging en geloofwaardigheid in de industrie is ongelooflijk belangrijk voor ons en onze klanten. Onze cursussen laten erkennen door City & Guilds biedt ons daarom een ​​uniek verkoopargument voor ons trainingsaanbod en zorgt ervoor dat onze levering consistent hoog blijft, " Zegt Sally.

Kirstie Donnelly, Managing Director bij City & Guilds Group vervolgt: “City & Guilds is een wereldleider in vaardighedenontwikkeling met 140 jaar ongeëvenaarde ervaring. Ons doel is om mensen, organisaties en economieën in staat te stellen hun vaardigheden voor groei te ontwikkelen. We zijn er trots op dat we al drie decennia een relatie met Spirax Sarco hebben onderhouden, hun vaardigheidstraining hebben geaccrediteerd en het kwaliteitsproces en de geloofwaardigheid benadrukken waarnaar leerlingen actief op zoek zijn. ”

“Terwijl we de komende decennia doorgaan, zullen we onze relatie met City & Guilds versterken en de cursussen ondersteunen die we aanbieden voor accreditatie. Ons doel is om de kennis en expertise van beide kanten te gebruiken om voldoende erkende cursussen voor de stoomindustrie te maken ”, Concludeert Sally.

Wilt u meer weten over het aanbod aan trainingen van Spirax Sarco? bezoek hier

Spirax Sarco

Spirax Sarco is een toonaangevende leverancier van oplossingen voor stoom en thermische energie met het hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk

Handtekening: Gouden lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link