← Terug naar categorie Nieuws & evenementen

Spiroflow ondersteunt International Women in Engineering Day door een inspirerend jubileum te markeren

spiroflow international women engineering

Ter ondersteuning van de International Women in Engineering Day op 23 June (#INWED19), zullen marktleiders poederverwerking en verwerking van droge vaste stoffen, Spiroflow, deze gelegenheid gebruiken om het 20th-werkjubileum te vieren van een van haar belangrijkste regionale verkoopmedewerkers, Jeannette Carter , die de mijlpaal bereikt op de 21 juni.

Jeannette begon haar carrière bij Spiroflow terug in 1991, vertrok voor een korte trip naar de detailhandel en voegde zich weer bij 1999. Sindsdien heeft ze een aantal functies binnen het bedrijf vervuld voordat ze haar huidige positie als regionale verkoopmanager voor het noordwesten op zich nam. Met een NEBOSH-kwalificatie en het beheer van een aantal belangrijke accounts, wordt ze binnen het bedrijf algemeen beschouwd als "... de beste verkooppersoon in de geschiedenis van Spiroflow".

Reagerend op haar carrière tot nu toe, zei Jeannette: "Spiroflow is een geweldige plek om te werken. In de verkoop word je regelmatig benaderd door wervingsbureaus, maar ergens anders gaan is echt geen optie. Helaas voor Spiroflow, denk ik dat ze waarschijnlijk met mij vastzitten!

"Het bedrijf heeft me kansen aangeboden waarvan ik nooit dacht dat die op mijn pad zouden komen. In deze van oudsher door mannen gedomineerde industrie van ons is het een vrouw zijn in de technische sector een uitdaging en om eerlijk te zijn heb ik onderweg enkele verbaasde blikken ontvangen. Maar het is een geweldig gevoel om de percepties van mensen te kunnen veranderen. Op basis van de aanvankelijke scepsis in bepaalde kringen zijn enkele geweldige relaties opgebouwd, waarvan vele inmiddels belangrijke klanten zijn geworden.

"Het is geweldig om meer vrouwen in technische rollen te zien terwijl ik erop uit ga. Het toont aan dat de onevenwichtigheid gestaag verbetert met meer vrouwen die worden aangeworven in technische rollen. Hopelijk blijft het aantal groeien. "

Spiroflow is een fervent voorstander van STEM (wetenschap, technologie, engineering en wiskunde) en heeft al een aantal vrouwen in belangrijke technische benoemingen in dienst, waaronder projectingenieur Aimee Donaldson, die de SHAPA Newcomer Award in 2018 ontving.

Spiroflow ontwerpt poederbehandelingssystemen, waaronder gespecialiseerde transportbanden en apparatuur voor het behandelen van bulkzakken voor de voedingsmiddelen-, chemische, minerale en andere procesindustrieën. De technische en technische expertise van het bedrijf heeft geleid tot de ontwikkeling van een internationale reputatie voor een ongeëvenaarde reeks producten met geavanceerde besturingssystemen en meer recent de ontwikkeling van het SAM-bewakingssysteem op afstand.

Spiroflow.com
[Email protected]
VK: 44 (0) 1200 422525
VS: 1 704 246 0900

Spiroflow Ltd

Wij produceren een volledig assortiment apparatuur voor het verwerken van vaste droge vaste stoffen en ingrediënten in poeder-, korrel-, pellet- en schilfervorm, over het hele spectrum van procesindustrieën.

Handtekening: Gouden lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link