← Terug naar categorie Solids & Bulkmaterialenverwerking

Spiroflow lanceert baanbrekend bewakingssysteem op afstand

Spiroflow actieve bewaking

Bulk materials handling-specialist, Spiroflow, heeft een innovatief controlesysteem geïntroduceerd dat op afstand real-time informatie biedt over de prestaties van hun complete machineaanbod, van flexibele schroeftransporteurs tot buisvormige luchtweerstand en aeromechanische transportbanden. Het systeem staat bekend als SAM - Spiroflow Active Monitoring.

Het doel van het initiatief is om apparatuur van klanten automatisch te bewaken met behulp van op sensoren gebaseerde technologie, waardoor essentiële prestaties, veiligheid en operationele voordelen worden geboden.

Nu IIoT (Industrial Internet of Things) steeds meer ingang vindt, maakt het gebruik van sensoren, gegevensverwerking en draadloze netwerken om digitale inputs / gegevens over alle faciliteiten te verzamelen en veilig te analyseren, verbonden bedrijven mogelijk om hun algehele effectiviteit, veiligheidsprestaties en downtime te verbeteren. .

Relevante gegevens kunnen de looptijd van de machine, veiligheidsinbreuken, productiebeperkingen, motoren met hogere amps, trillingen, temperatuur, ongebruikelijke pieken of problemen op de site die een storing kunnen opleveren, worden vastgesteld.

Als een 'upgrade' is SAM ingebouwd in het standaard elektrische paneel op de machines van Spiroflow door een in-house team van geschoolde elektrotechnici en op afstand verbonden via 4G / 5G of Wi-fi. Door de prestaties van de apparatuur te bewaken, kan SAM de klant een aangepast dashboard van grafieken bieden met samengevoegde gegevens van alle beschikbare sensoren. En afhankelijk van de specificaties van een klant, zullen de gegevens live trends weergeven op basis van vooraf ingestelde variabelen.

Alle verzamelde gegevens worden online opgeslagen en worden onderworpen aan een hoog beveiligingsniveau. Spiroflow heeft de voordelen van hun actieve monitoringinitiatief opgenomen in een 'SAVE with SAM'-marketingcampagne met een robotachtig karakter.

De campagne benadrukt de unique selling points van de oplossing, namelijk:

Veiligheid - het vermogen om te worden gewaarschuwd voor potentiële veiligheidsrisico's voordat deze zich voordoen;
Bewustwording - SAM kan kostbare en onnodige downtime voorkomen door over te schakelen naar een just-in-time onderhoudsschema;
Zichtbaarheid - Krijg kritisch inzicht in de prestaties van de apparatuur via een rapportage van meerdere sensoren en
doeltreffendheid - het verminderen van de verstoring van de werking, het vermijden van uitvaltijd en op zijn beurt resulteren in een kostenbesparing.

James Podevyn, Spiroflow, zei over het nieuwe systeem: "Als marktleider is het belangrijk dat we niet alleen IIoT omarmen in alles wat we doen, maar ook om de overgang van de particuliere sector naar 4.0-industrie te ondersteunen.

Als eerste in de branche biedt SAM onze klanten de mogelijkheid om onbevooroordeelde feiten binnen handbereik te hebben, wat een beter overzicht van de prestaties van de apparatuur mogelijk maakt, samen met de mogelijkheid om problemen snel te identificeren en te verhelpen. Het is duidelijk dat door het hebben van de middelen om precieze maatregelen te implementeren, een catastrofale uitval van apparatuur en resulterende downtime kan worden vermeden. "

Spiroflow is al meer dan 45 jaar een wereldleider op het gebied van poederverwerking en verwerking van droge bulk vaste stoffen.

Om meer bezoek te leren spiroflow.com/samsaves, E-mail [Email protected] Of bel + 44 (0) 1200 422525 in het Verenigd Koninkrijk of (1) 704 246 0900 in de VS.

Spiroflow Ltd

Wij produceren een volledig assortiment apparatuur voor het verwerken van vaste droge vaste stoffen en ingrediënten in poeder-, korrel-, pellet- en schilfervorm, over het hele spectrum van procesindustrieën.

Handtekening: Gouden lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via