← Terug naar Gezondheid en veiligheid categorie

Speedor 'Storms' bij bemiddelingscentrum voor binnenvaartuigen

hert speedor

Werkend voor een groot transnationaal bedrijf dat actief is in water- en afvalbeheer evenals energiediensten, heeft Hart Door Systems drie Speedor Storms geïnstalleerd in een compostfabriek op het schip die jaarlijks 60,000 tonnen keuken- en groen tuinafval kan verwerken.

Hart heeft nu meer dan 60-deuren geïnstalleerd op 11-sites voor dezelfde klant, allemaal ondersteund door de geplande geplande onderhoudsservice van Hart's Machinerichtlijn.

Hart's Speedor Storms zijn veel gevraagd voor situaties met veel verkeer waar geuren in de lucht, geluid en ongedierteproductie problemen zijn en waar een hoge luchtvochtigheid en corrosieve atmosferen ook bi-producten zijn.

Speedor Storm is ontworpen voor verbeterde productiviteit, energie-efficiëntie door minder warmteverlies en algemene omgevingscontrole. De belangrijkste kenmerken zijn een uniek geleidingssysteem dat uitzonderlijke windweerstand biedt door middel van een betrouwbaar en schoon inline aandrijfsysteem, compleet met geïntegreerde veiligheidsrem en bediening met variabele snelheden.

www.hartdoors.com
t: 0191 214 0404

Procesindustrie Informer

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via